Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАУМА ЗА ЦЕО ЖИВОТ

"Пред пунолетство сам доживела једну од највећих издаја": Милица Павловић открила због чега НЕМА ПОВЕРЕЊА у мушкарце (ФОТО)

Певачица Милица Павловић о трауми из младости.

1644845227_69689_2476021-screenshot-17-ls_f.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Певачица Милица Павловић једна је од најлепших жена на нашој јавној сцени, међутим, њен љубавни живот је права мистерија. Њу годинама прате трачеви и нагађања, а она је једном приликом открила и због чега је тако незаинтересована за љубавни живот.

Како је Милица једном приликом испричала, у њеном животу постоји болна љубавна прошлост, због које је несвесно дигла зид око себе за све друге мушкарце.

Прочитајте још: НАТАША НИНКОВИЋ СЕ СЕЛИ ИЗ ВИЛЕ У СТАН: Ево који разлог се крије иза ове одлуке (ФОТО)

- Ја сам збир свих добрих и лоших ствари које су ми се десиле и свакако да су неке оставиле озбиљан траг на моју личност и формирале страх од љубави. Прецизније, бојазан од тога да ћу бити остављена, изневерена, разочарана, понижена и да ће неко обрисати под мојим осећањима. На прагу пунолетства доживела сам једну од највећих животних издаја и разочарања у мушко-женском односу, била сам изузетно млада, а та немила епизода на крају ме је довела у ситуацију да моји најближи нису знали како да ми помогну. Након свега што се десило, несвесно сам подигла зид око себе. Са ове тачке гледишта схватам да читаву ситуацију није требало да доживим трагично и дозволим да то до те мере утиче на мој живот, да се потпуно емотивно закључам, постанем сумњичава, неповерљива и параноична. Често кажем да тај део моје прошлости спада у кутију мојих мрачних тајни - испричала је певачица својевремено и додала:

- Сигурна сам да је то узрок свих проблема када је реч о мом ставу према мушкарцима. Имам изузетно негативан приступ према сваком момку који покушава да ме освоји.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas