Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Предавао јој је на факултету, а онда се родила љубав: Ово је муж водитељке квиза СЛАГАЛИЦА који је старији од ње 18 година (ФОТО)

Водитељка приватан живот крије од очију јавности

1669966804_jelena-simic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС
Oglas

Јелена Симић, једна је од омиљенијих водитељки "Слагалице". О њеном животу се јако мало знало, јер не воли да прича о својој интими пред камерама, а сада је одлучила да на друштвеним мрежама ипак прикаже мали детаљ.

Прочитајте још: Андреја Пејић у КУПАЋЕМ КОСТИМУ: НЕКАДА МУШКАРАЦ, А САДА ЖЕНА која каже да је хетеросексуална особа, коју никада нису занимале жене (ФОТО)

Наиме, лепа водитељка је на популарној друштвеној мрежи, објавила слику супруга, који је од ње старији 18 година. Упознала га је на факултету. Драган Симић је декан на Факултету политичких наука. 

Имају веома складан брак и разлика у годинама им не представља проблем:

- Наш брак је заснован искључиво на љубави. Драган и ја смо дом градили заједнички. Што се каријера тиче, дешавало нам се да је средина упућивала отровне стрелице на једно од нас преко леђа оног другог. Није ту било никакве користи. Једина мера до које ми држимо је мера љубави - рекла је раније водитељка за "Хелло", па додала:

- Драган је жива енциклопедија. Импонује ми да живим са тако паметним и духовитим човеком. Стално се шали, често и на мој рачун. Поседује огромну енергију и људску доброту, а на првом месту је савршен отац нашој деци. Свако разочарење лакше поднесем са њим. Велика ми је подршка. Воле га и моји пријатељи, увек ми напомињу да не долазим без њега - закључила је за "Хелло" популарна водитељка.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas