Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Преминула најфотогеничнија глумица на свету: Њена лепота очарала је читав свет (ФОТО)

Глумица је остала упамћена по бројним улогама

1664363312_venisa-.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Вениша Стивенсон, преминула је у 84. години живота од последица Паркинсонове болести, пренели су страни медији. Глумица и манекенка која је све очарала својом фотогеничности, остаће упамћена по улогама у филмовима "Дарбијеви ренџери" ,  "Острво изгубљених жена"  и  "Хорор хотел" .

Прочитајте још: ОВА глумица је у бутику случајно срела Емира Кустурицу и од тада јој се живот потпуно променио

Рођена је 1938. године у Лондону, а била је ћерка филмског редитеља Роберта Стивенсона и глумице Ане Ли. Са само 17 година 1956., удала се за глумца и плесача Руса Тамблина.

Само годину дана се развела од њега, а довођена је и у романтичну везу са Елвисом Прислијем, Ендијем Марфијем, Табом Хантером и Ентони Перкинсоном.

Деветнаест месеци након што се удала за Тамблин у капели Ваифарерс у Палос Вердесу часопис "Популар Пхотограпхи",   прогласио ју је „најфотогеничнијом девојком на свету“ од 4.000 такмичара у свом броју из септембра 1957. године.

Стивенсонова је примила своју награду у емисији ЦБС-а  "Тхе Ед Сулливан СхоW" , где је тек разведена манекенка први пут упознала Еверлија, који је био тамо да наступи са својим братом Филом. Следеће године, када  су Дарби'с Рангерс  стигли у биоскопе, њено лице се појавило на лименкама и флашама "Свеетхеарт Стоута", направљеног у Шкотској.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas