Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принц Хари данас пуни 38 година: "Тужан рођендан за принца који ће сигурно пробудити сећања на принцезу Дајану"

Не тако весео дан за принца Харија

1663239902_profimedia-0722852839.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принц Хари данас пуни 38. година, а његов рођендан је дошао само неколико дана након смрти краљице Елизабете, 8. септембра, док је јуче одржана тужна свечаност приликом које је њен ковчег однет из Бакингемске палате у Вестминстерску дворану.

Према писању британских медија сматра се да ће Хари провести дан са супругом Меган Маркл у колиби Фрогмор, њиховом дому када су у Британији.

- Биће то још један невероватно тужан рођендан за Харија, који ће сигурно пробудити сећања од пре 25 година када је напунио 13 година неколико недеља након што му је мајка умрла.Сигуран сам да ће то бити само веома миран дан - рекла је бивша краљевска дописница ББЦ-ја Џени Бонд за ОК.

Прочитајте још: Сузе Меган Маркл изазвале бес код БРИТАНАЦА: ПЕТ ствари које јој највише замерају након смрти краљице Елизабете

У суботу су се он и Меган придружили Вилијаму и Кејт поздрављајући окупљење у замку Виндзор, који су дошли да одају поштовање и почаст краљици. Ово је био први пут да су се браћа окупила јавно са супругама од 2020. године.

Хари је у међувремену дао емотивну изјаву одајући почаст својој баки, којој је захвалио на њеној служби.

- Бако, док нам овај коначни растанак доноси велику тугу, ја сам заувек захвалан за све наше сусрете – од мојих најранијих сећања из детињства са тобом, до првог сусрета са тобом као главног команданта, до тренутка када си упознала моју драгу жену и загрлила своје вољене праунуке. Ценим ова времена подељена са Вама. Хвала на савету. Хвала на заразном осмеху. И ми се осмехујемо знајући да сте ти и деда сада поново на окупу, и обоје заједно у миру - део је Харијеве изјаве.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas