Oglas
· · Komentari: 0

Princ Hari danas puni 38 godina: "Tužan rođendan za princa koji će sigurno probuditi sećanja na princezu Dajanu"

Ne tako veseo dan za princa Harija

1663239902_profimedia-0722852839.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princ Hari danas puni 38. godina, a njegov rođendan je došao samo nekoliko dana nakon smrti kraljice Elizabete, 8. septembra, dok je juče održana tužna svečanost prilikom koje je njen kovčeg odnet iz Bakingemske palate u Vestminstersku dvoranu.

Prema pisanju britanskih medija smatra se da će Hari provesti dan sa suprugom Megan Markl u kolibi Frogmor, njihovom domu kada su u Britaniji.

- Biće to još jedan neverovatno tužan rođendan za Harija, koji će sigurno probuditi sećanja od pre 25 godina kada je napunio 13 godina nekoliko nedelja nakon što mu je majka umrla.Siguran sam da će to biti samo veoma miran dan - rekla je bivša kraljevska dopisnica BBC-ja Dženi Bond za OK.

Pročitajte još: Suze Megan Markl izazvale bes kod BRITANACA: PET stvari koje joj najviše zameraju nakon smrti kraljice Elizabete

U subotu su se on i Megan pridružili Vilijamu i Kejt pozdravljajući okupljenje u zamku Vindzor, koji su došli da odaju poštovanje i počast kraljici. Ovo je bio prvi put da su se braća okupila javno sa suprugama od 2020. godine.

Hari je u međuvremenu dao emotivnu izjavu odajući počast svojoj baki, kojoj je zahvalio na njenoj službi.

- Bako, dok nam ovaj konačni rastanak donosi veliku tugu, ja sam zauvek zahvalan za sve naše susrete – od mojih najranijih sećanja iz detinjstva sa tobom, do prvog susreta sa tobom kao glavnog komandanta, do trenutka kada si upoznala moju dragu ženu i zagrlila svoje voljene praunuke. Cenim ova vremena podeljena sa Vama. Hvala na savetu. Hvala na zaraznom osmehu. I mi se osmehujemo znajući da ste ti i deda sada ponovo na okupu, i oboje zajedno u miru - deo je Harijeve izjave.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas