· · Komentari: 0

Suze Megan Markl izazvale bes kod BRITANACA: PET stvari koje joj najviše zameraju nakon smrti kraljice Elizabete

Navodno je većina Britanaca smatra velikim licemerom

1663233698_megan-markl-1.jpg
Foto: Profimedia

U Vestimsterskoj opatiji u Londonu sinoć su prisustvovali svi članovi kraljevske porodice službi u čast kraljice Elizabete II. Međutim, najveću pažnju privukla je upravo Megan Markl, a ni ovaj protokl nije mogao da prođe, izgleda, bez oprečnih komentara. Naime, zbog postupka Harijeve supruge mnogi smataju da je samo potvrdila svoje licemerstvo.

Pročitajte još: Kejt Midlton i Megan Markl odale počast kraljici Elizabeti: Princeza ponela detalj koji je nosila i sama kraljica, a vojvotkinja ovim potezom pokazala poštovanje (FOTO)

Megan najviše žali za kraljicom?

Posle kratke službe, članovi dvora su iskazali poštovanje prema kraljici Elizabeti II u Vestminster holu. A Megan Markl je viđena kako se duboko klanja pred kraljičinim kovčegom sa velikim uzdahom. Kasnije nije mogla ni da sakrije suze. I dok je tim gestom jedne ganula, u drugima je probudila veliki bes, zbog bezosećajnih poteza prema kraljici u prethodnih nekoliko godina.

Tačno je da Megzit koji su izazvali američka glumica i britanski princ bio težak udarac za Elizabetu II, ali ne treba prenebegnuti činjenicu da su Megan i Hari pokušavali da "zaštite" kraljicu od svojih nimalo bezazlenih opužbi upućenih na račun dvora.

Odala počast kraljici i nakitom

Megan Markl je pokušala poput Kejt Midlton da oda počast kraljici, noseći minđuše koje je dobila na poklon od nje. Taj potez je naišao na brojne osude na društvenim mrežama, jer je opšte poznato da je sa britanskom vladarkom imala veoma komplikovan odnos.

Samo neki od komenata su:

- Fuj, licemerno.

- Volim kako joj je skroz okej da se pojavi na žalosti zbog promocije, nakon što je više nego jednom odbila kraljičin poziv da ostane u Balmoralu.

- Za ovaj detalj (minđuše) niko ne bi ni znao da se ona nije postarala da svi znamo - samo su neki od komentara u kojima osuđuju vojvotkinju.

Foto: Profimedia

Pojavljivanje na balkonu Bakingemske palate bilo je ograničeno na „radne članove kraljevske porodice", što je značilo isključivanje princa Harija i Megan, kao i princa Endrua.

Bilo je očekivanja da će se u jednom momentu sastati sa kraljicom, ali podrazumeva se da se takvi susreti smatraju privatnim i svi detalji su ostali na nivou spekulacija.

Odrekla se dužnosti, ali ne i titule

Uz Harijevo ime još uvek stoji titula His Royal Highness (NJegovo kraljevsko visočanstvo), kao i vojvoda od Saseksa, dok se Megan odrekla svojih titula, te uz ime majke stoji samo Rejčel Markl, njeno pravo ime, što se može videti po rodnom listu Lilibet "Lili" Dajana Mountbaten-Vindsor.

"Skroman" luksuz

Posle šokantnih izjava Megan i Hari tokom intervjua sa Oprom Vinfri u svetu se podigla ogromna prašina oko kraljevske porodice. Naime, princeza od Saseksa je posebno podvukla da želi autentičan i skroman život. Ali, svoju kontradiktornost je pokazala na delu. Dok je pričala o normalnoj svakodnevici na njoj je samo nakit vredeo nekoliko hiljada dolara, a voditeljku je prošetala po vili u Kaliforniji koja košta preko 15 miliona dolara.

Pročitajte još: Dok je Kamila bila Čarlsova ljubavnica, sestra od kralja je imala AFERU sa KAMILINIM mužem

NJeno paradoksalno ponašanje nije retkost, pa je tako i u obilasku škole sa mališanima koji su ometeni u razvoju imala na sebi autfit za koji je izdvojila preko 7. 000 dolara. 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.