· · Коментари: 0

Принц Хари објавио како ће се звати мемоари које пише, жели да исприча своју причу: "Имамо више заједничког него што мислимо"

Свет ће ускоро моћи да упозна принца Хариа из прве руке

1666869103_93b83981caf8bc93ed494fd34dc1791b2f4ea5b8.jpg
Фото: Профимедиа

Принц Хари пише мемоаре у којима ће публика детаљније моћи да се упозна са животом познатог принца. Он је сада открио и назив свог дела, а требало би да изађе у јануару следеће године.

Мемоари ће носити наслов "Резервни", објављено је данас, пише Метро.

Наслов мемоара може много тога да каже, а првенствено да упути на то да је принц Хари краљевски „резервни“, а не први у реду за наследство. Књига од 416 страница ће изаћи на 16 језика. Очекује се да ц́е обухватити све, од Харијевог детињства у очима јавности до његове војне дужности у Авганистану, па до тога да постане супруг Меган Маркл и отац сина Арчија (3) и ћерке Лилибет (1).

Прочитајте још: Краљица Летиција показала како се носи кожа: Леп јесењи изглед уз једноставне комаде одеће (ФОТО)

- Не пишем ово као принц какав сам рођен, већ као човек какав сам постао. Носио сам много шешира током година, и буквално и фигуративно, и надам се да ћу причајући своју причу – успоне и падове, грешке, научене лекције – моћи да покажем да без обзира одакле долазимо, имамо више заједничког него што мислимо. Дубоко сам захвалан на прилици да поделим оно што сам научио током досадашњег живота и узбуђен сам што ће људи прочитати извештај из прве руке о мом животу који је тачан и потпуно истинит - изјавио је Хари раније, преноси Пеопле.

Како се наводи Хари је о књизи која ће обићи свет обавестио и краљевску породицу:

- Хари је приватно разговарао са краљевском породицом у вези са објављивањем књиге - рекао је портпарол за Пеопле прошле године. Портпарол је додао да се од Харија не очекује да добије дозволу од Бакингемске палате за пројекат.

Он неће бити први члан краљевске породице који је ставио оловку на папир да подели своју причу. Едвард, војвода од Виндзора, ујак краљице Елизабете крунисан је као краљ Едвард ВИИИ пре абдицирања престола 1936. да би се оженио Американком Волис Симпсон, такође је издао мемоаре.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.