· · Коментари: 0
краљевска породица

Принц Хари ПАО СА КОЊА током утакмице: Гаји велику љубав према овом спорту

Принц Хари је пао са коња док је играо поло у Калифорнији

1655109628_profimedia-0699193843.jpg
Фото: Профимедиа

Хари се преврнуо, али је брзо стао на ноге како би наставио утакмицу у Санта Барбара.

Војвода од Сасекса бачен је на земљу, а све је забележено фотографијама, преноси Метро. Изгледа поприлично драматично јер када је он пао други коњи су били око њега. Ипак, све је на срећу прошло добро и без повреда, а остали играчи пришли су да провере како је.

Хари дели љубав према поло утакмицама са својим братом принцом Вилијамом, али који у последње време није често на терену.

Прочитајте још: Блејк Лајвли у моделу хаљине који треба да имамо у ормару овог лета: Дневна елеганција (ФОТО)

Њихов отац, принц Чарлс, је такође играо такмичарски поло, али се коначно повукао 2005. са 57 година, углавном играјући у добротворним мечевима.

Поло је био Харијев први јавни излазак откако се вратио у Лос Анђелес из Лондона након платинастог јубилеја. Јубиларни догађај, 70 година власти краљице Елизабете, био је одлична прилика да Хари и Меган ћерку Лилибет упознају са краљицом за њен први рођендан.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.