· · Коментари: 0

Принц Вилијам и Кејт Мидлтон у НИКАД СВЕЧАНИЈЕМ издању на крунисању: А малена принцеза Шарлот украла је шоу (ФОТО)

Хаљина принцезе ов Велса имаја вез са посебном симболику

1683373408_Tan2023-05-0612541897_0-Kejt-i-Vilijam-sa-decom.jpg
Пхото: Профимедиа

Принц и принцеза од Велса стигли су на крунисање краља Чарлса, у свечаним одорама. У белим, плавим и црвеним тоновима, будући престолонаследници изгледали су краљевски, када су се појавили испред Вестминстерке опатије, заједно са своје троје деце.
У истом стилу појавили су се и најмлађи принц Луис и принцеза Шарлот, која је била мини-копија своје мајке, сва у белом са сличном круницом од сребрног лишћа. Најстарији син, принц Џорџ, имао ј посебну улогу током церемоније, и он је стајао испред своје породице усвечаној црвеној униформи са белим рукавицама, са осталим дечацима.

Принцеза од Велса заменила је своје стандардне тијаре за цветну круну, сребрне боје. Кејт је испод свечане црвене и плаве одоре, носила дугачку хаљину са потписом Александа Меквина од крепа боје слоноваче, украшену везом са мотивима руже, чичка, нарциса и детелине, који представљају четири нације Уједињеног Краљевства.
Исто цвеће појавило се на њеној венчаници 2011.године.

 

Краљевска породица стигла је у цркву заједно, а сва пажња била је усмерена на малену Шарлот, која је блистала сва у белом, са круном сличној мајчиној.
Принц Џорџ, који је један од дечака из поворке, ишао је испред својих родитеља и иза свог деде, носећи његов огртач.

Принц од Велса, Вилијам, појавио се у својој свечаној униформи, а он и Кејт били су савршено усклађени својим изгледом.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.