Oglas
· · Komentari: 0

Princ Vilijam i Kejt Midlton u NIKAD SVEČANIJEM izdanju na krunisanju: A malena princeza Šarlot ukrala je šou (FOTO)

Haljina princeze ov Velsa imaja vez sa posebnom simboliku

1683373408_Tan2023-05-0612541897_0-Kejt-i-Vilijam-sa-decom.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Princ i princeza od Velsa stigli su na krunisanje kralja Čarlsa, u svečanim odorama. U belim, plavim i crvenim tonovima, budući prestolonaslednici izgledali su kraljevski, kada su se pojavili ispred Vestminsterke opatije, zajedno sa svoje troje dece.
U istom stilu pojavili su se i najmlađi princ Luis i princeza Šarlot, koja je bila mini-kopija svoje majke, sva u belom sa sličnom krunicom od srebrnog lišća. Najstariji sin, princ Džordž, imao j posebnu ulogu tokom ceremonije, i on je stajao ispred svoje porodice usvečanoj crvenoj uniformi sa belim rukavicama, sa ostalim dečacima.

Princeza od Velsa zamenila je svoje standardne tijare za cvetnu krunu, srebrne boje. Kejt je ispod svečane crvene i plave odore, nosila dugačku haljinu sa potpisom Aleksanda Mekvina od krepa boje slonovače, ukrašenu vezom sa motivima ruže, čička, narcisa i deteline, koji predstavljaju četiri nacije Ujedinjenog Kraljevstva.
Isto cveće pojavilo se na njenoj venčanici 2011.godine.

 

Kraljevska porodica stigla je u crkvu zajedno, a sva pažnja bila je usmerena na malenu Šarlot, koja je blistala sva u belom, sa krunom sličnoj majčinoj.
Princ Džordž, koji je jedan od dečaka iz povorke, išao je ispred svojih roditelja i iza svog dede, noseći njegov ogrtač.

Princ od Velsa, Vilijam, pojavio se u svojoj svečanoj uniformi, a on i Kejt bili su savršeno usklađeni svojim izgledom.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas