· · Коментари: 0

"Природна сам жена и то не подржавам": Јана потпуно искрено о пластичним операцијама и трошењу новца - "Приоритет ми је да су моји обезбеђени" (ФОТО/ВИДЕО)

Певачица је недавно прославила 49. рођендан

1679487423_nikad_nije_kasno_05112020_0036.jpg
Фото: АТА имагес

Фолк звезда Јана Тодоровић недавно је прославила свој 49. рођендан, у мало је рећи у спектакуларном маниру са својим колегама и пријатељима, а онда сутрадан са представницима медија на рођенданском наступу, а сада је признала да ли су се слегли утисци и да ли се мало одморила.

- Искрена да будем мало сам преморена од свега, али добро је да су били лепи догађаји, било је одмах после тога и наступи, али не жалим се - каже Јана на почетку разговора.

Јана је истакла да је скромна и да не троши много новца на гардеробу, већ да су јој важније неке друге ствари.

- Оно што ми је најважније да су моји обезбеђени, да су сви лепо ручкали када смо негде на одмору породично, али и овако. Наравно да потрошим и на гардеробу због посла, само оно што се мора, али то ми то никада није био приоритет.

Фото: Новости

Јана је веома тражена и наступа широм региона, увек пуни ноћне клубове и кафане, али и ради општа народна приватна весеља.

- Заиста сам почаствована када мене неко ангажује да певам на тим приватним весељима, зато што свако весеље доживљавам као да је моје и ја се са тим људима веселим, играм, певам и увек ћу остати таква.

Никада није крила да има диван брак и срећну породицу и да са својим супругом Иваном има ћерку Кристину, која је израсла у праву лепотицу, а која неодољиво подсећа на мајку, коју и повремено виђамо на друштвеним мрежама.

- С обрзиром да то да због посла нисам стално са њом, трудим се да будемо као другарице, али и ја знам некад да запретим и да викнем. Буса се она на неки свој начин, како то девојчице раде, али и ја сам била дете - па знам како је то у тим годинама. Али хвала Богу добра је, слуша нас што је најбитиније.

Јана је отворено признала да је противник пластичних операција код млађих генерација, а и сама не планира под нож, као и да своје дете никада не подржала за исто.

- Природна сам жена и то не подржавам, али ни своје дете никада не бих подржала у томе, јер не треба - истиче Јана.

Комплетан интервју са Јаном погледајте у наставку, у видеу испод: