· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Приватност чува само за себе: Рада Манојловић проговорила о вези са Харисом Берковићем и открила која јој је неостварена жеља

Рада Манојловић не воли везу са млађим колегом да експонира у јавности

1640866981_rada-1.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен

Певачица Радмила Рада Манојловић проговорила је о свим плановима и жељама за наредну годину, али и о томе због чега се у јавности не појављује са својим дечком и колегом Харисом Берковићем.

Прочитајте још: Мили хитно примљен у болницу: Због проблема са здрављем композитор мора на операцију

- Ја психички нисам у овој години већ два, три месеца. Некако ми се отегло од октобра, дуго ми је нешто трајала 2021. За мене је 2021. била брза. Пролетела ми је. На срећу смо нешто радили, нисам је протраћила као 2020. У неким размишљањима ми је прошла година. Мораће нешто да се ради у наредној години. Овако више неће да може. Песме, песме... - рекла је Рада и проговорила о плановима за 2022.

"Жеља ми је да снимим дует са Драганом Мирковић"

- Оно што ја све имам у плану то ни кртица не би пронашла. То што ја имам и кријем, као за судње дане... Не сматрам да је албум добро решење, ја бих сингл или две песме. Никад нисам била присталица неких албума. Више волим брже песме, али бих волела да ме публика заволи кроз неку баладу. Мислим да ми не верују. Мислим да је добро време за неки дует, моја жеља је да снимим дует са Драганом Мирковић, али није лако пронаћи добру песму... - каже Манојловићева и открива колико јој је пријало време које је провела у родном селу Четереже.

- Напунила сам батерије током 2020. Сад бих мало ако може да се испразним. Некако смо преседели ту годину. Осећала сам се грозно, јер нисам навикла да гледам у плафон и блејим. Мало сам се подсетила неких прослава на селу. То је неки живот који је много другачији од овог. Ко је окусио живот на селу или у неком мањем месту све може да заврши за 15 минута. Може да оде у пошту, у банку, у продавницу, на пијацу. Тамо се не губи време као у Београду. Можеш да одмориш мозак. Нико нигде не жури - поручила је Рада и открила због чега мрзи Нове године.

Рада не воли Нову годину

- Ја мрзим Нове године и сву ту пролазност времена. Све те рођендане и прославе... То ми је све катастрофа. Остала сам у 2014. години и не бих да идем даље. Ја колико год да правим планове за наредну годину, мени се све увек све изјалови. Не могу да будем прецизна што се посла тиче, али наравно да имам неки оквиран план - открива певачица, а о својој вези са Харисом је поручила:

- Што се тиче моје везе, ту је све како треба. Ми смо заједно од ја мислим 2016. године, пошто ми ти датуми и године, то ми баш и не иде... Заједно смо и супер нам је, срећни смо. Што се више кријемо, много нам је лепше - рекла је Рада и открила шта би пожелела нашим читаоцима у 2022. години.

Прочитајте још: Ана Бекута први пут у јавности запевала након смрти Милутина Мркоњића: Болни стихови кидају душу (ВИДЕО)

- У 2022. години бих свима пожелела да изгледају као Станија Добројевић. Мање бриге и више вере у Бога - поручила је певачица кроз осмех.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.