Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Проглашена је НАЈЛЕПШОМ ДЕВОЈЧИЦОМ НА СВЕТУ када је имала четири године: Ево како изгледа данас (ФОТО)

Анастасија многе подсећа на Ирину Шајк

1686569270_b983b2fbb6f4b76eabbf81448e1ac4625c9b0e58.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/кнyазева.анастасиyа.оффициал0
Oglas

Анастасија Књазева 2017. проглашена је најлепшом девојчицом на свету. Медији су писали да је наследница чувене лепотице Ирине Шајк, а постала је најмлађи модел који се појавио у француском Вогу.

Прелепе плаве очи, дуга смеђа коса и анђеоско лице, у комбинацији са невероварном харизмом, освојили су срца људи широм света.

Шест година касније Анастасија на Инстаграму има чак 1.1 милион пратилаца и живи попут својих вршњака.

Покушава да пронађе равнотежу између манекенства и школских обавеза. Иде на часове енглеског језика и плеса, а једна од највећих страсти јој је певање. Каже да жели да постане посластичар или ветеринар.

Њене жеље су многе изненадиле јер су сви очекивали да ће малена Анастасија сигурно желети да остане у јавном свету и гради каријеру манекенке, модела, можда ТВ лица или глумице. Ипак, најважније је шта она жели и да у свом избору буде срећна и испуњена.

Како је све почело?

Анастасија је своју манекенску каријеру започела са само две и по године, а већ са четири је била веома позната. Многи брендови су је заволели јер се пред камерама понашала природно.

Њена мама јој је 2015. године отворила профил на Инстаграму и почела је да промовише ћерку.

Те 2017. године "Даилy Маил" је девојчицу прогласио најлепшом на свету. Јавност је била задивљена њеним цртама лица и величанственим плавим очима, а 2018. била је на петом месту на листи најлепше деце на свету према "Л'Оффициел-у". Склопила је уговоре са многим познатим брендовима одеће и добила је посао водитељке у ТВ емисијама и улоге у неким филмовима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas