Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Била је НАЈЛЕПША ДЕВОЈЧИЦА НА СВЕТУ, а онда је порасла - и почели су СКАНДАЛИ! Верујете ли КАКО данас изгледа? (ФОТО)

Од малих ногу је "најлепша девојчица на свету" у центру пажње јавности

1712662310_435531062_243426242187650_3754019753932466441_n.jpg
Фото: Инстаграм/тхyланеблондеау, Профимедиа
Oglas

Тилан Блондо некада је била најлепша девојчица на свету. Моделинг каријеру започела је са четири године, док је прву насловницу красила са шест, а те фотографије брзином светлости обишле су свет. Слатка девојчица упадљивих плавих очију постала је звезда модне индустрије још у детињству, а имала е свега 6 година када је проглашена најлепшом.

Као ћерка француског фудбалера Патрика Блондоа и водитељке Веронике Лобури била је изложена јавности и тако скренула пажњу због своје несвакидашње лепоте. Имала је само 4 године када је њеним понуђено да се појави на ревији Жан Пол Готјеа, што су они оберучке прихватили.

Са 9 година красила је насловницу француског "Вога", а због одеће за одрасле и шминке многи су жестоко осудили часопис за хиперсексуализацију деце. Захваљујући упадљивим плавим очима и неодољивој лепоти освојила је модни свет.

Насловница на којој је Тилан позирала фул нашминкана, дотерана као да има много више година и у сандалама са вртоглавом штиклом изазвала је тада лавину коментара.

Многима је ово све било превише, а њене родитеље су оптужили да су ћерку практично бацили педофилима, поготово када је и њена мајка изјавила "да је била шокирана фотографијама када их је видела, али само јер су дали десетогодишњакињи да носи огрлицу која вреди више од милион долара".

Данас има 23 године и једнако је лепа као и раније. Она се и даље бави моделингом, а пажњу привлачи својим љубавним животом.

Наиме, након што се планетарно прославила покренула је и сопствену модну линију, па тако данас ужива у плодовима свог успеха и зарађених 4,3 милиона долара.

Манекенка је често била једна од главних актрки скандала, а онда се скрасила крај ди - џеја.

Тилан је већ дуже време у романси с француским ДЈ-ом Бенџамином Аталом, рекли бисмо да су дивљи дани су иза ње.

(Стил)

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas