Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Анастасија је започела каријеру са само 2 ГОДИНЕ А ДАНАС ЈЕ НАЈЛЕПША ДЕВОЈКА НА СВЕТУ: Прозвали су је будућом Ирином Шајк (ФОТО)

Сигурно се сећате ове преслатке девојчице која изгледа попут луткице, ево како она изгледа данас и чиме се бави

1688472667_devojcica-naslovna-ig.png
Фото: Инстаграм принтсцреен/ кнyазева_анастасиyа_оффициал
Oglas

Анастасија Књажева је 2017. проглашена за „најлепшу девојку на свету“. Таблоиди су је прозвали следец́ом Ирином Шајк и постала је најмлађи модел који се појавио у француском Вогу.

Њене нестварне плаве очи, дуга смеђа коса и анђеоско лице, у комбинацији са њеном харизмом, освојили су срца многих људи, а Анастасију тренутно на Инстаграму прати преко милион фанова.

Анастасија је започела своју манекенску каријеру са само 2,5 године и постала је прилично позната са 4 године. Многи брендови су се заљубили у њу јер се понашала природно пред камерама и није се осец́ала нимало непријатно.

Када је њена мајка отвоила 2015. године званични Инстаграм профил и кренула да качи Анастасијине фотографије, јавност је била апсолутно очарана њеним луткастим цртама лица.

"Моја девојчица расте и мења се. Сада је почело доба тог „ружног пачета“. Примећује се промена карактера, јасни циљеви и жеље. Сада за све има своје мишљење, са којим се морамо слагати иначе ц́е доц́и до „побуне на броду“ Морамо да преговарамо, објашњавамо се и убеђујемо." написала је њена мајка испод једне објаве.

Затим је 2018. била 5. на листи најлепше деце на свету, према Л’Оффициел-у. Млада манекенка има уговоре са многим брендовима одец́е, укључујуц́и Цхоби Кидс, Кенгуру и Киа Моторс, ради као водитељка у ТВ емисијама а појављује се и у филмовима.

Без обзира на сву пажњу, Анастасија и даље живи нормално. Похађа јавну школу и заправо не разуме колико је популарна. Њена мајка каже да је била заиста изненађена када су деца из различитих школа почела да јој прилазе током школских распуста, да је упознају. Њени родитељи се труде да је одгајају као нормално дете и да слава и популарност не утичу на њу.

Анастасија покушава да пронађе здраву равнотежу између манекенства и школског живота. Похађа часове енглеског и плеса, а једна од њених највец́их страсти је певање. Тренутно жели да постане посластичар или ветеринар када порасте.

Анастасијина породица није ни на који начин повезана са модном или манекенском индустријом. Њена мајка је економиста, а отац ради у аутомобилској индустрији, а такође им аи 7 година старијег брата Артемија.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas