Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Проговорио телохранитељ Анђелине Џоли и Бреда Пита: "Никада нисам имао приватни живот. Био сам исцрпљен"

Бивши телохранитељ Анђелине Џоли и Бред Пита решио је да исприча како је изгледао рад са познатим паром

1661265932_2cc10a69e86c5c0a9ebcf4d3482df526653dafb7.jpg
Фото: Епа
Oglas

Снимање филма, Господин и госпођа Смит", променило је њихове животе заувек. Анђелина Џоли и Бред Пит заволели су се на снимању када је глумац још увек био у браку са глумицом Џенифер Анистон. Свет је био изненађен, али пар је ишао срцем, па се Бред убрзо развео. Изгледало је да ће нови пар заувек остати заједно, али ипак дошло је до развода 2016. године, а онда и бројних прозивки са обе стране.

Бивши телохранитељ Анђелине Џоли и Бред Пита отворено је испричао како је изгледао његов посао. Како је рекао за стране медије, тај посао му је био нешто најтеже у животу, а након само 18 месеци одлучио се да да отказ.

Прочитајте још: Не кошта вас ништа: Џенифер Лопез открила која је тајна њеног МЛАДОЛИКОГ ИЗЛГЕДА у шестој деценији

Анђелина Џоли тренутно води тужбу против ФБИ, захтевајући да зна детаље њихове завршене истраге против Пита, а извештај бившег обезбеђења пара о раду са њима даје даљи увид у њихове животе иза затворених врата.

Марк Били Билингем каже да је постао незванични отац шесторо деце пара док је радио за њих, пише Тхе Сун.

- Био сам шеф обезбеђења Бреда и Анђелине. Војска ме је препоручила, а Енџи и Бред су веома забринути око тога ко се приближава њиховој деци. Било је јасно од почетка да смо се повезали и веровали су ми са децом - присећа се Билингем.

Билингем је био ту за децу у сваком тренутку, водио их на тренинге и био као део породице. 

Обезбеђење је такође имало задатак да сачува имиџ деце Џоли-Пит.

Прочитајте још: Бруклин Бекам отркио зашто је одлучио да узме презиме жене: Нема много таквих мушкараца

- Не ради се толико о физичкој страни, већ више о социјалној страни. Морао сам да се уверим да је њихов имиџ заштићен, да су правилно обучени и да не раде глупости које би могла да сними камера. Било ми је лудо када би ми постављали питања попут "Како да одем до тог бара?" и "Шта треба да урадим да бих стигао тамо?". Нису глупи, али због света у коме живе једноставно тако нешто нису радили. То ми је било чудно - објаснио је он, преноси Yоур Танго-

Иако је Билингем рекао да је посао пријатан, осећао се више одвојено од сопствене деце и рекао је да је то разлог због којег је морао да да отказ.

- Никада нисам имао приватни живот. Био сам исцрпљен. Изгубио сам правац у сопственом породичном животу - рекао је телохранитељ.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas