· · Komentari: 0

Bruklin Bekam otrkio zašto je odlučio da uzme prezime žene: Nema mnogo takvih muškaraca

Bruklin Bekam i Nikola Pelc venčali su se krajem proleća ove godien, a ono što je bilo posebno neobično je što je mladoženja uzeo prezime žene, odnosno dodao ga svom prezimenu

1661194864_06b4ac808c2d3ebf0ebdefc68a3871c3aeec6143.jpg
Foto: profimedia

Nakon njihovog veličanstvenog venčanja par je iznenadio fanove promenivši oba prezimena na društvenim mrežama kao Pelc-Bekam.

Sada je Bruklin nakon brojnih nagađanja objasnio zašto je želeo da doda Nikoline prezime:

- Samo sam mislio da je drugačije. Nema mnogo muškaraca koji uzimaju prezime žene. Samo sam pomislio "Zašto da ne, lepo se uklapaju zajedno" - objašnjava mlađi Bekam za kanal E!.

Pročitajte još: Pike u vezi sa studentkinjom: Kako će reagovati Šakira nakon prekršenog dogovora

Bruklin je takođe ispričao koji savet su mu roditelji, Viktorija i Dejvid Bekam, dali kada je uplovio u brak:

- Samo se volite, pokušajte da ne brinete ni o čemu, nastavite da radite na sebi i samo pokušajte da se zabavite - glasio je savet njegovih roditelja koji su u braku više od dve decenije.

Nedavno su se u medijima pojavile priče da se svekrva i snajka ne vole, ali par je to rešio odmah da demantuje i stavi tačku na takve natpise.

Pozivajući se na spekulacije, Nikola je rekla da veruje da je sve počelo kada nije nosila venčanicu koju je dizajnirala Viktorija Bekam, već se odlučila za drugu haljinu. 

- Htela sam i stvarno sam to želela, a onda je nekoliko meseci kasnije shvatila da njen atelje ne može to da uradi, pa sam onda morala da izaberem drugu haljinu. Nisam rekla da ne želim da je nosim. Tu je počelo - rekla je Nikola Pelc za Varieti.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.