Oglas
· · Komentari: 0

Progovorio telohranitelj Anđeline Džoli i Breda Pita: "Nikada nisam imao privatni život. Bio sam iscrpljen"

Bivši telohranitelj Anđeline Džoli i Bred Pita rešio je da ispriča kako je izgledao rad sa poznatim parom

1661265932_2cc10a69e86c5c0a9ebcf4d3482df526653dafb7.jpg
Foto: Epa
Oglas

Snimanje filma, Gospodin i gospođa Smit", promenilo je njihove živote zauvek. Anđelina Džoli i Bred Pit zavoleli su se na snimanju kada je glumac još uvek bio u braku sa glumicom Dženifer Aniston. Svet je bio iznenađen, ali par je išao srcem, pa se Bred ubrzo razveo. Izgledalo je da će novi par zauvek ostati zajedno, ali ipak došlo je do razvoda 2016. godine, a onda i brojnih prozivki sa obe strane.

Bivši telohranitelj Anđeline Džoli i Bred Pita otvoreno je ispričao kako je izgledao njegov posao. Kako je rekao za strane medije, taj posao mu je bio nešto najteže u životu, a nakon samo 18 meseci odlučio se da da otkaz.

Pročitajte još: Ne košta vas ništa: Dženifer Lopez otkrila koja je tajna njenog MLADOLIKOG IZLGEDA u šestoj deceniji

Anđelina Džoli trenutno vodi tužbu protiv FBI, zahtevajući da zna detalje njihove završene istrage protiv Pita, a izveštaj bivšeg obezbeđenja para o radu sa njima daje dalji uvid u njihove živote iza zatvorenih vrata.

Mark Bili Bilingem kaže da je postao nezvanični otac šestoro dece para dok je radio za njih, piše The Sun.

- Bio sam šef obezbeđenja Breda i Anđeline. Vojska me je preporučila, a Endži i Bred su veoma zabrinuti oko toga ko se približava njihovoj deci. Bilo je jasno od početka da smo se povezali i verovali su mi sa decom - priseća se Bilingem.

Bilingem je bio tu za decu u svakom trenutku, vodio ih na treninge i bio kao deo porodice. 

Obezbeđenje je takođe imalo zadatak da sačuva imidž dece Džoli-Pit.

Pročitajte još: Bruklin Bekam otrkio zašto je odlučio da uzme prezime žene: Nema mnogo takvih muškaraca

- Ne radi se toliko o fizičkoj strani, već više o socijalnoj strani. Morao sam da se uverim da je njihov imidž zaštićen, da su pravilno obučeni i da ne rade gluposti koje bi mogla da snimi kamera. Bilo mi je ludo kada bi mi postavljali pitanja poput "Kako da odem do tog bara?" i "Šta treba da uradim da bih stigao tamo?". Nisu glupi, ali zbog sveta u kome žive jednostavno tako nešto nisu radili. To mi je bilo čudno - objasnio je on, prenosi Your Tango-

Iako je Bilingem rekao da je posao prijatan, osećao se više odvojeno od sopstvene dece i rekao je da je to razlog zbog kojeg je morao da da otkaz.

- Nikada nisam imao privatni život. Bio sam iscrpljen. Izgubio sam pravac u sopstvenom porodičnom životu - rekao je telohranitelj.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas