Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

ПРОПИО СЕ ЗБОГ ЖЕНЕ: Бен Афлек открио да га је „гушење“ у браку са Џенифер Гарнер навело на пиће (ФОТО)

Бен Афлек се осврнуо на утицај који је његов развод од Џенифер Гарнер имао на њихово троје деце, као и на обновљену пажњу коју је изазвала његова романса са Џенифер Лопез.

1639559060_pjimage--77-.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Бен Афлек је искренији него икада у свом последњем наступу у емисији Хауард Стерн. У уторак, 14. децембра, глумац је разговарао са Хауардом Стерном о свом разводу од Џенифер Гарнер и утицају који је имао на њихово троје деце, Вајолет, Серафину и Семјуела, рекавши: „Део зашто сам почео да пијем је зато што сам био заробљен."

Гушио се у браку

Бен је рекао да се његов и Џениферин развод 2017. чекаo дуго, али да су остали заједно толико и због своје деце. „Размишљао сам, 'Не могу да одем због своје деце, али нисам срећан, шта да радим?' И шта сам урадио, попио сам флашу вискија и заспао на каучу, што се испоставило да није решење“, објаснио је он, додајући да су на крају схватили да не желе да њихова веза „буде модел“, да њихова деца тако виде брак."

И док Бен и Џенифер више нису били заљубљени, он је рекао да то није драматичан раскид који је приказан у медијима. Како је рекао, "Имали смо брак који није успео. Ово се дешава. Она је неко кога волим и поштујем, али са ким више не би требало да будем у браку."

Прочитајте још: ПОСТАЈЕ АДВОКАТ: Ким Кардашијан положила државни испит, учила по 10 сати дневно (ФОТО)

"Урадили смо то пријатељски. Дали смо све од себе. Да ли смо имали тренутке напетости? Да ли смо имали несугласице око старатељства? Да ли нам је било тешко? Да ли смо се наљутили?" наставио је. „Да, али у основи је то увек било поткрепљено поштовањем.“ Бен је додао да је "знао да је она добра мама" и да се "надао" да је она исто осећала према њему.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UCN (@unitedcoloniesnews)

Забринут за децу

Али, највише га је бринуо став његове деце о њему, рекавши да је знао да је време да потражи помоћ за своју зависност „када сам осећао као да је то утицало на њих“. „Лек за зависност је патња, патите довољно да нешто у вама каже, ’Готов сам’“, рекао је он о одлуци.

"Имам среће јер сам ту тачку достигао пре него што сам изгубио најважније ствари. Не каријеру или новац - већ мој однос са децом."

И верује да би, да је још увек са Џенифер, „вероватно и даље пио“. Сада када је глумац трезан и разведен, рекао је да "није излечен", али да "ни једном није хтео да пије". Али није само његово пиће утицало на његову децу. Бен је рекао да је пажљив према својим личним односима и пажњи коју привлаче животи његове деце, признајући да је његова романса са Џенифер Лопез тема од интереса за јавност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mahsa🌙 (@mahsa97jlo69)

„Сигурно ми је пало на памет“, поделио је он. „Моја одговорност према својој деци је највећа одговорност коју имам, тако да нећу учинити ништа што је болно или деструктивно за њих ако могу да помогнем." Бен је наставио: „Ја и њихова мама смо познате личности и то је тешко. Хајде да се не љутимо једно на друго, зар не? То је јебениогроман крст који треба носити... и онда током развода, знаш штампали су страшне лажи“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zahra (@persian.ideas)

Џенифер и Бен су остали пријатељи након развода, који је окончан 2018. Глумица је чак била при руци да подржи глумца када се пријавио на рехабилитацију у августу 2018, а извор је рекао у то време: „Замолио ју је да га одведе и она је желела да буде ту за њега."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas