Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИП СТУДЕНТ

ПОСТАЈЕ АДВОКАТ: Ким Кардашијан положила државни испит, учила по 10 сати дневно (ФОТО)

Ким Кардашијан се ближи титули адвоката.

1639492394_pjimage--76-.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Ријалити звезда (41) положила је испит за прву годину студената права у Калифорнији, познат као "бејби бар", објавила је у понедељак на друштвеним мрежама.

Ћерка покојног Роберта Кардашијана (познатог по свом раду као бранилац О Џеј Симпсона) је последњих неколико година гласно говорила о жељи да ода почаст свом оцу и да буде у стању да се даље залаже за питања кривичног правосуђа.

Трновит пут

„Гледајући у огледало, заиста сам поносна на жену која се данас осврће у одразу“, написала је Кардашијанова на Инстаграму. „За све који не знају мој пут на правном факултету, знајте да ми ово није било лако, нити дато."

Прочитајте још: Погледајте КАКО ИЗГЛЕДА 28 година млађа жена која је успела да смири чувеног ЗВЕРКУ (ФОТО)

Она је додала: „Знам да би мој тата био тако поносан и да би заправо био толико шокиран када би сазнао да је ово мој пут сада, али он би био мој најбољи партнер у учењу. Речено ми је да је био озлоглашен по томе што је исмевао људе који нису прошли из прве као он, али био би мој највећи навијач!"

Кардашијан је рекла да је пала на испиту три пута у две године – укључујући једном раније ове године након што је била позитивна на КОВИД и имала температуру, иако „не проналази изговоре“.

„Сваки пут сам се враћала и учила све више и покушавала поново док то нисам урадила“, додала је, истичући „10-часовне дане, дневна четворочасовна предавања на зуму“ и вежбе са професорима.

Ускоро би могла да постане адвокат

Ким студира право без похађања традиционалног, државног акредитованог правног факултета, што значи да је морала да положи бејби бар, што је еквивалент завршеној једној години правног факултета, према Државној адвокатској комори Калифорније. Наставиће да учи пре него што настави да полаже правосудни испит у Калифорнији, који ће је, ако положи, учинити званичним адвокатом.

„Врхунски адвокати су ми рекли да је ово скоро немогуће путовање и теже од традиционалног правног факултета, али то је била моја једина опција и тако ми је јако добро бити овде и на путу да остварим своје циљеве“, она рекла је, изражавајући захвалност онима који су јој помогли на путу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas