Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прва изјава победнице "Звезда Гранда": "Нисам ово очекивала, толико сам фрапирана" (ВИДЕО)

Победница ове сезоне "Звезда Гранда" припала је кандидаткињи из тима Ђорђа Давида

1687683976_zvezde_granda_24062023_0317.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Синоћ је одржано финале "Звезда Гранда", а победу је однела Славица Ангелова из тима Ђорђа Давида. Славица је победила са преко 88 000 гласова публике. Као победница највећег музичког такмичења, од Гранд продукције добиће песму и спот, комплетан маркетинг, као и аутомобил од 20 000 евра.

Њен ментор био је изузетно поносан на њен успех и на своју кандидаткињу:

- Македонија се пробудила! Хвала целој држави која је схватила да је ово дете бисер и да је њена варијанта певанај те музике коју ја заступам, заиста на врхунском нивоу! Замолио бих вас да разговарате са њом, јер ово је њено вече - рекао је окупљеним новинарским екипама.

Поред њега била је Славица, која је видно узбуђена признала да победу није очекивала:

- Нисам очекивала да ћу да победим! Не знам да ли се у Македонији прирпема победнички концерт, толико сам фрапирана да не знам шта могу да очекујем - поручила је.

Ђорђе Давид се надовезао, изражавајући уахвалност продукцији:

- Ово је прво награда за правац музике који ја заступам! Бескрајно сам захвалан "Гранд" продукцији и Саши Поповићу који су ме позвали, знали су да ће се репертоар у том смислу проширити, а Славица је доказ да постоје људи широм региона који слушају екс-ју-рок.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas