Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прва објава Николине Пишек од смрти супруга: Њене речи кидају душу (ФОТО)

Николина Пишек први пут се огласила од када јој је супруг Видоје преминуо

1652256280_nikolina_pisek_09052022_0024.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Видоје Ристовић (44), историчар уметности и супруг водитељке Николине Пишек, изненада је преминуо у недељу, 8. маја. 

Према наводима трагедија се догодила у једном козметичком салону у Београду када му је позлило, а како је касније објављено услед попуштања рада срчаног мишића.

Прочитајте још: ЛАСТ МИНУТЕ АКЦИЈА - ПРАВА АТРАКЦИЈА У WАYОУТ-У

Његова супруга, Николина, са којом има ћерку Уна Софију, од кад се догодила трагедија није се оглашавала, осим када је потврдила тужне вести. Николина се сада први пут огласила на друштвеној мрежи Инстаграм, пославши емотивну поруку:

- Оваквог те се желимо сјећати. Насмијаног, ведрог, у бојама, под сунцем. Са свима нама. Само да је оваквих тренутака било више… Да нисмо јурили за још једном обавезом, за још неком приликом, чекали да се још нешто посложи да бисмо могли сви на окупу бити овако сретни. Неки сусрети никада се не дочекају. Али и овако сам богата - и сви ми заједно - богата због свих непроцјењивих тренутака с тобом који би могли испунити и три живота. И хвала ти на сваком од њих. Опрости ми и хвала ти на свакој тузи - и оне су нас градиле. Хвала на љубави. Хвала на Уни. Живјет ћеш у свакоме од нас, док дишемо. И гледат ћемо те у твојој Уни и твојој Матеи, и знати да смо с тобом док оне расту теби на понос. Наш си. Путуј и не брини… - написала је Николина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas