Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"И даље волим живот": Николина Пишек новом фотографијом покренула лавину реакција (ФОТО)

Пишекова поново успела да изазове различите реакције обожаватеља

1659002265_nikolinaa.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Након изненадне смрти супруга Видоја Ристовића, Николина је недељама била у сукобу са свекром Мишом Грофом. Медији су писали о међусобним оптужбама и о томе да нису у добрим односима.

Николина на свом Инстаграм профилу дели фотографије са својим пратиоцима, не кријући како се осећа. Овог пута објавила је слику покрај мотора.

Прочитајте још: Доживела ТЕШКУ ТРАГЕДИЈУ када је имала само 4 године: У овим стиховима СЕНИДАХ је опевала најтежи период живота

Једна без икаквог повода. Зато што сам ту и даље волим живот - написала је.

Уследили су коментари на рачун савршеног изгледа, али и подршке што и поред свега, Николина воли живот и наставља даље.

Подсећања ради, након Видојеве сахране, Николина и њен свекар Миша Гроф су почели да се препуцавају преко медија и друштвених мрежа. Миша је наводио да је водитељка била са његовим сином само због новца, а она му није остајала дужна на оптужбе.

Прочитајте још: ГУДЕЉ истетовирао име свог ВОЗАЧА: Анастасија му дала надимак (ФОТО)

- Све што мисли да је она купила и поклонила Видоју, то је њено. Зашто бих ја задржао њену слику или било шта њено? Све што мисли да је њено, нека слободно узме, само не знам од којих пара је она куповала Видоју скупоцености - изјавио је Миша тада за "Курир".

На изненађење свих, Миша је након сукоба, за медије открио да није ни у каквом спору са снахом, као и то да ће јој помоћи да нађе посао уколико га тражи. Међутим, Николина је изјавила да се није чула са свекром приликом његове недавне посете Хрватској.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas