· · Коментари: 0

Прва супруга Жељка Јоксимовића изгледа НЕВЕРОВАТНО: Њу немамо прилике да видимо у јавности (ФОТО)

У браку са њом добио је ћерку Мину

1658038712_zeljko_arena_11122015_044.jpg
фото: Ата имагес

У браку са водитељком Јованом Јоксимовић, Жељко има ћерке Ану и Срну, као и сина Косту. Међутим, популарни музичар у браку са првом супругом Весном добио је ћерку Мину.

Мина је, по свему судећи, наследила таленат за музику од оца и невероватну лепоту од мајке. У то имамо прилике да се уверимо у тренуцима када Жељкова прва мезимица објави понеку фотографију са мајком.

Прочитајте још: Да ли је ПРЕПОЗНАЈЕТЕ? Важи за најлепшу СРПСКУ ГЛУМИЦУ која нема длаке на језику (ФОТО)

Весна није јавна личност, те не жели медијски да се експонира. Оно што се може приметити, јесте да је Мина пресликана мама, судећи по објавама на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: Скинула се Јелисавета ОРАШАНИН, одмах реаговала супруга Андрије МИЛОШЕВИЋА: "Страшно!!!"

Жељко и Весна били су преко 20 година у браку, а приметно је да његова прва жена изгледа веома младолико.

@минајокссимовиц мајка 90с #фyп ♬ Поцкетфул оф Сунсхине - Натасха Бедингфиелд

С обзиром да је Жељко срећу пронашао крај водитељке Јоване Јоксимовић након развода, многи су се питали у каквим је односима Мина са маћехом. Једном приликом Јована је признала:

- Мислим да Мина има дивне родитеље – дивну маму и дивног тату. Мина је члан наше породице. Она је ту са нама. Као што има ту топлину у кући своје мајке, има је и у нашем дому. Знам да људи траже сензацију, али овде је нема. - изјавила је својевремено лепа водитељка на ову тему.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.