Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРВИ БОЖИЋ БЕЗ КРАЉИЦЕ: Чланови краљевске породице окупиће се у Садрингему, али овога пута без ње- да ли ће и даље ИСПОШТОВАТИ ТРАДИЦИЈУ?

Како је новембар на измаку, краљевска породица полако се спрема за прославу Божића, а овогодишњи ће по много чему бити другачији

1669636117_shutterstock_2199694609-kraljica.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Када је краљица Елизабета ИИ, преминула у септембру ове године, у својој 96-тој години, то је значило и да следећи на трон монархије долази краљ Чарлс.
Традиционално, свако обележавање Божића у краљевству се одигравало око краљице. Она би том приликом путовала у Садрингем, њено имање у Норфолку, за празнични период, а чланови њене породице би се тамо окупљали да проведу време заједно.


Бакингемска палата је потврдила да ће краљ наставити ову традицију, и провести Божић са својом супругом Камилом, на имању где се такође налази друга кућа принца Вилијама и принцезе Кејт- Анмер Хол.

Прочитајте још: Последња ЖЕЉА краљице ЕЛИЗАБЕТЕ: Знала је да јој се ближи крај, али је успела да је оствари на време

Али, како ће се Божић разликовати за породицу ове године, под новим монархом? На ово питање за магазин 'Хелло УК', одговара краљевски стручњак, Емили Неш:

- Ово ће бити веома потресан Божић за краља и његову породицу, као и први без покојне краљице у својој близини. Али ово је  такође њихова шанса да се окупе и поделе своје успомене на њу, и наставе породичну традицију на месту које је она толико волела.

Фото: Схуттерстоцк

-Такође, ово ће бити историјски први Божић са монархом за краља, који ће снимати своју прву божићну поруку која ће се традиционално емитовати 15.децембра. Сигурна сам да ће том приликом размишљати о изванредњој владавини своје мајке, и изливу љубави и подршке за њега, након њене тужне смрти, изјавила је Неш.

Фото: Схуттерстоцк

Прочитјате још: Није само од старости: Откривено од чега је умрла краљица ЕЛИЗАБЕТА

Емили је још додала: ''Мислим да ће краљевска породица желети да поштује све традиције које повезују са Божићем у Садрингему- размена поклона на Бадње вече и шетња до Свете Марије Магдалене на божићну службу, али нема сумње да ће то бити емоционално време за њих, без матријарха.''

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

                                   Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas