Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Први пут делили кадар: Пао сочан пољубац Бранислава Лечића и Даре Џокић (ФОТО)

Колеге са факултета, изненађујуће, никад нису делили кадар на малим екранима

1671783130_dara-dzokic-branislav-lecic.png
Фото: В.Данилов
Oglas

Српска и хрватска теленовела "Погрешан човек" као и већина серија сличног концепта темељи се на неоткривеним породичним тајнама, љубавним заврзламама, неузвраћеним љубавима, драматичним испадима и пољупцима.

Прочитајте још: Јелена Гавриловић ускоро стаје на "ЛУДИ КАМЕН": Глумица открила ко ће јој певати на свадби

 Кад смо код пољубаца, један се нарочито истакао у последњој епизоди популарне серије, а актери су колеге са класе Дара ДЖокић и Бранислав Лечић.

Колеге са факултета, изненађујуће, никад нису делили кадар на малим екранима. Све што су претходних деценија глумачки пропустили сад су надокнадили.

Фото: Yоутубе принтсцреен/Балкански биоскоп

Наиме, Дара ДЖокић у серији глуми лик Милене Црнковић која је удата за брата Бранислава Лечића који тумачи лик Димитрија Црнковића. Емотивни однос који је био на чекању скоро четири деценије ескалирао је у једној од епизода.

Димитрије није желео да се Милена уда за његовог брата, али с обзиром да му је рекла "не", остатак живота је остао по страни. Међутим, не би теленовела била теленовела да страст није експлодирала на малим екранима.

Поподневна кафа Димитрија и Милене после много чежњивих речи завршила се пољупцем на ходнку. Додуше, мало чудним пољупцем.

Прочитајте још: БЕБА БРОЈ 2? Бредли Купер и Ирина Шајк, наводно желе јос заједничке деце, и то брзо!

Неко би ово назвао сениор пољубац, неко би назвао емпатијским стидом, али кад је љубав у питању ко смо ми да судимо.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas