· · Коментари: 0

ПРВО ЈАВНО ОГЛАШАВАЊЕ НОВЕ ДЕВОЈКЕ ОГЊЕНА АМИДЖИЋА: Усред Амиџи шоуа објавила ФОТКУ и показала ко јој је љубав (ФОТО)

Водитељ је упловио у нову везу мало након развода

1681287788_AMIDZIC-SA-DEVOJKOM-NASLOV.jpg
Фото: АТА/Инстаграм принтсцреен/ цаллменауми

Водитељ Огњен Амиџић (47) се прошле године развео од манекенке Данијеле Димитровске (35), а сада је већ у новој вези. Он је освојио 20 година млађу колегиницу Мину Наумовић, а након што се сазнало за све, везу је и сам Огњен потврдио уз речи:

- Да, тачно је. У вези смо, али наш договор је да нашу приватност сачувамо за нас, и о томе не причамо - рекао је Амиџић за "Републику", преноси Блиц.

За то време Мина се још није оглашавала, све до сада. Ова млада дама у оквиру емисије "АмиГ Схоw" има рубрику "Пази, Мина“, па су сада сви су обратили пажњу на њихов однос, али су они вешто скривали своје емоције. Мина се усред емисије огласила на свом Инстаграму, где је објавила фотографију из Огњеновог студија. Наумовићева је објавила селфи, уз који је написала "Љубав", те ставила срце и означила профил Амиџи шоуа.

Фото: Инстаграм принтсцреен/ цаллменауми

Подсетимо, како је Курир раније пренео, Огњена и Мину упознао је заједнички пријатељи, а након његовог развода, почели су интезивније да се друже. Јако брзо су схватили да између њих постоје варнице, па су ушли у везу, а мало потом јој је понудио и посао у његовој емисији, што је она одушевљено прихватила јер у том периоду нигде није радила.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.