· · Komentari: 0

PRVO JAVNO OGLAŠAVANJE NOVE DEVOJKE OGNJENA AMIDŽIĆA: Usred Amidži šoua objavila FOTKU i pokazala ko joj je ljubav (FOTO)

Voditelj je uplovio u novu vezu malo nakon razvoda

1681287788_AMIDZIC-SA-DEVOJKOM-NASLOV.jpg
Foto: ATA/Instagram printscreen/ callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić (47) se prošle godine razveo od manekenke Danijele Dimitrovske (35), a sada je već u novoj vezi. On je osvojio 20 godina mlađu koleginicu Minu Naumović, a nakon što se saznalo za sve, vezu je i sam Ognjen potvrdio uz reči:

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas, i o tome ne pričamo - rekao je Amidžić za "Republiku", prenosi Blic.

Za to vreme Mina se još nije oglašavala, sve do sada. Ova mlada dama u okviru emisije "AmiG Show" ima rubriku "Pazi, Mina“, pa su sada svi su obratili pažnju na njihov odnos, ali su oni vešto skrivali svoje emocije. Mina se usred emisije oglasila na svom Instagramu, gde je objavila fotografiju iz Ognjenovog studija. Naumovićeva je objavila selfi, uz koji je napisala "Ljubav", te stavila srce i označila profil Amidži šoua.

Foto: Instagram printscreen/ callmenaumi

Podsetimo, kako je Kurir ranije preneo, Ognjena i Minu upoznao je zajednički prijatelji, a nakon njegovog razvoda, počeli su intezivnije da se druže. Jako brzo su shvatili da između njih postoje varnice, pa su ušli u vezu, a malo potom joj je ponudio i posao u njegovoj emisiji, što je ona oduševljeno prihvatila jer u tom periodu nigde nije radila.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.