Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прво оглашавање Слобе Радановића: Шта је певач рекао након инцидента који је доживела његова супруга? (ФОТО)

Јелена Радановић јуче је доживела велику непријатност приликом сусрета са бившим супругом. Он ју је, како се наводи, физички напао испред куће у Вишњичкој бањи

1685172784_devito_23052023_0181.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Њен супруг, певач Слоба Радановић, у том тренутку није био ту јер је у Словенији где је имао наступ.

У тренутку напада Јелена је била са својом трудном сестром, која ју је одмах одвезла у Ургентни центар, а сада се Слоба огласио први пут на Инстаграму поруком за коју се претпоставља да се односи на све што се догодило.

- Кад мачке нема, мишеви коло воде - написао је Слоба и означио да се налази у Словенији.

Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ Слоба Радановић

До инцидента је наводно дошло када је Јеленин бивши супруг дошао до Јелене да преузме децу како би за викенд била код њега. Јелена је сада на Инстаграму детаљније објаснила шта се догодило.

- Заиста не могу да препричавам шта се данас детаљно десило... Али управо сам сазнала да је мој бивши муж изјавио у полицији да смо се сукобиле његова жена и ја, дакле да ми повреде није нанео он! Повреде ми јесте нанео он! Она ме је снимала телефоном док сам стављала дете у кола, и тако је све почело, а повреде ми је задао он! На суду може да лаже да нема ништа тако што све што има пребаци на некога другога. У полицију може да ме пријављује вечно, они увек морају да направе записник на основу његове приче. Када центру за социјални рад каже било шта што није афирмативно за једну мајку они морају то да провере. А данас покушава да се сакрије иза своје девојке - написала је Јелена и додала:

- И за крај да кажем да сам сама крива, нисте ми га ви бирали, ја сам... Човек се током брака обогатио, па је мислио да може да ме удара, вара и психички уништава..јер нема шансе да одем од милиона, нарочито са дететом које има посебне потребе... Одлука да се разведем је најтежа и најхрабрија у мом животу... Зато ме је Бог наградио Слобом - закључила је Јелена у објави.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas