Oglas
· · Komentari: 0

Prvo oglašavanje Slobe Radanovića: Šta je pevač rekao nakon incidenta koji je doživela njegova supruga? (FOTO)

Jelena Radanović juče je doživela veliku neprijatnost prilikom susreta sa bivšim suprugom. On ju je, kako se navodi, fizički napao ispred kuće u Višnjičkoj banji

1685172784_devito_23052023_0181.JPG
Foto: ATA images
Oglas

NJen suprug, pevač Sloba Radanović, u tom trenutku nije bio tu jer je u Sloveniji gde je imao nastup.

U trenutku napada Jelena je bila sa svojom trudnom sestrom, koja ju je odmah odvezla u Urgentni centar, a sada se Sloba oglasio prvi put na Instagramu porukom za koju se pretpostavlja da se odnosi na sve što se dogodilo.

- Kad mačke nema, miševi kolo vode - napisao je Sloba i označio da se nalazi u Sloveniji.

Foto: printscreen/ Instagram/ Sloba Radanović

Do incidenta je navodno došlo kada je Jelenin bivši suprug došao do Jelene da preuzme decu kako bi za vikend bila kod njega. Jelena je sada na Instagramu detaljnije objasnila šta se dogodilo.

- Zaista ne mogu da prepričavam šta se danas detaljno desilo... Ali upravo sam saznala da je moj bivši muž izjavio u policiji da smo se sukobile njegova žena i ja, dakle da mi povrede nije naneo on! Povrede mi jeste naneo on! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dete u kola, i tako je sve počelo, a povrede mi je zadao on! Na sudu može da laže da nema ništa tako što sve što ima prebaci na nekoga drugoga. U policiju može da me prijavljuje večno, oni uvek moraju da naprave zapisnik na osnovu njegove priče. Kada centru za socijalni rad kaže bilo šta što nije afirmativno za jednu majku oni moraju to da provere. A danas pokušava da se sakrije iza svoje devojke - napisala je Jelena i dodala:

- I za kraj da kažem da sam sama kriva, niste mi ga vi birali, ja sam... Čovek se tokom braka obogatio, pa je mislio da može da me udara, vara i psihički uništava..jer nema šanse da odem od miliona, naročito sa detetom koje ima posebne potrebe... Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrija u mom životu... Zato me je Bog nagradio Slobom - zaključila je Jelena u objavi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas