Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПУКЛА БРУКА! ЛУКАС изнео све о СКАНДАЛУ СА СВАДБЕ ПРИЈЕ И ФИЛИПА! Ево зашто Цеца, Шабан и ја нисмо отишли тамо!

Фолкер Аца Лукас у својој аутобиографској књизи "Ово сам ја" открио је многе пикантерије из свог живота.

1624786013_svadba.JPG
Фото: ИнтсграмПринтсцреен/YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

У једном делу књиге описао је и због чега се није појавио на венчању Филипа Живојиновића и Александре Пријовић, аико га је Бренин пасторак позвао.

- Две године после нашег коначног раскида њена пријатељица Лепа Брена је припремала свадбу – женио се Филип син Бобе Живојиновића из претходног брака. Свадба је најављивана као догађај који је већ унапред уздрмао цео Балкан јер је изабраница Филиповог срца била Александра Пријовић. Не знам да ли је тај догађај уздрмао Балкан, али знам да је добро уздрмао српску естраду. Било је питање престижа ко ће бити позван на свадбу и ко је од позваних предвиђен да нешто отпева - написао је Лукас у књизи.

Он је истакао да је имао један услов за долазак, а то је да Брена не буде пристна, што је било немогуће.

- Све са задатком да будем жив или мртав приведен на свадбу. Био сам на некој промоцији у Бетон хали, на Савском кеју. За суседним столом је седела Бренина пријатељица Даница, која иначе живи у Мајамију. Она је и Соњина другарица. Држе се као клупко змија.

- Ацо, па немој тако. Позван си на свадбу. Такав позив се не одбија. Брена те поштује.

- Добро, Данице. Да ли су позвали Соњу на свадбу?

- Па, нисмо. Звали смо тебе – казала је Даница у множини.

- Срам вас било. Нисте звали Соњу, да бих ја дошао – рекао сам уз бујицу сочних псовки", написао је Лукас.

Лукас истиче како нису звали Соњу с којом свакодневно испијају кафу и деле најинтимније тренутке, а разлог за то био је наводно посао.

- Између посла и пријатељства определили су се за посао. У свету естраде, и свадба је посао. Зато је свадба организована у четвртак, да би певачи могли да раде преко викенда. Десетак дана уочи свадбе срео сам Шабана Шаулића на неком од европских аеродрома. Био је кућни пријатељ са Бреном и Бобом.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas