Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Рада Манојловић љута на колеге: Не кукајте

Певачица опоменула колеге да изазивају бес код народа

1598856946_manojlovic_11112017_0029.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Рада Манојловић искористила је прилику да због отказаних наступа време проводи са својом породицом у селу Четережу.

Прочитајте још:  Глумица из Хари Потера отворено проговорила о силовању са 13 година

Иако не пева нигде певачица каже да нема права да кука, јер сматра да је народу много горе, а поруку је послала и својим колегама.

- Не проналазим се у причи колега о финансијским проблемима, али ћу рећи свој став објективно и хладне главе. Народ је киван и на то има потпуно право ако узмемо у обзир шта му се деценијама представља и шта је заправо естрада. Има више од 30.000 музичара, клавијатуриста, бубњара, гитариста и оних који вежбају и уче, који су све уложили у инструменте и који од тог посла издржавају и себе и породице. Ти људи сада немају ништа -  каже Рада у једној емисији и додаје: 

-Васпитана сам да се поставим на место других и на тај начин будем ближа проблемима које имају. Многи се годинама школују за друге професије, уложе све што имају и на крају не раде у својој струци. Многи инжењери и професори су ме возили таксијем, а то је заправо наш главни проблем и извор незадовољства људи. Не могу да живе од посла за који су се школовали. Да могу, естрада им никада не би била проблем.

Прочитајте још: Овако Милица Павловић изгледа у улози Јелене Марјановић (ФОТО)

-У сваком случају, поред толико људи који живе од минималца, поред толико оних који су остали без посла, поред пољопривредника који бацају своје производе јер немају коме да их продају, у најмању руку је неумесно жалити се на друштвеним мрежама. Код куће имам и пољопривредника и трговца, врло добро знам шта говорим и лично би ме било срамота да се жалим, и то још јавно. Ма не би ми пало на памет - закључила је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas