Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Рада Манојловић није роб маркиране гардаребе: "Кад год сам нешто скупо платила, покајала сам се"

Рада Манајловић веома је скромна као особа, али и када је избр гардеробе у питању

1628095320_rada.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Популарна певачица, открива да није роб скупих и маркираних ствари, већ да воли да носи оно у чему се осећа пријатно.

Прочитајте још: Јована Јеремић истакла заносну фигуру у бикинију и послала бруталну поруку: "Ваша ноћна мора се враћа" (ФОТО)

Рада је испричала и колико је погађају негативни коментари модних стручњака, који често умеју да коментаришу њен стајлинг.

- Ја себе не доживљавам као неког модела који треба да се прошета, врати и скине то са себе... Ја треба само своју унутрашњост да упакујем, а овај посао је унутрашњост. Имамо доста певача и певачица који су савршено стилизовани, али једноставно су само добро обучени - рекла је Рада, па открила колико новца троши на шопинг и да ли носи маркиране ствари:

Објаснила због чега не воли маркиране ствари

- Ја чак и мрзим те маркиране ствари и кад год сам нешто јако скупо платила баш сам се покајала, зато што то не може да се пере и увек му нешто фали. Платиш нешто не знам колико и после једног прања у машини му отпадне све што може да отпадне, тако да не видим разлог давања неких баснословних пара на неке крпице. У реду је за неке добре ципеле, које треба да буду удобне. Најудобније су ми биле ципеле које сам платила неких 20, 30 евра...

Певачица већ пет година ужива у складној вези са колегом Харисом Берковићем, а свој приватни живот обоје се труде да сачувају од очију јавности. Рада је испричала и како су она и Харис успели да сачувају везу, али и које ситуације су их највише погађале.

- Све је како треба, а ми смо познати по томе да ништа не причамо и то је наш избор. Превише нас је било у прве две, три године, нису нас остављали на миру. Стварно су писали глупости, највише су објављивали да смо се стално свађали, да његови мене не воле, моји њега, то је као било врх, а од тога ништа није било тачно - рекла је певачица за "Гранд онлине" и додала:

Прочитајте још: Немају основну културу и понашају се уличарски: Да ли знате које су најбезобразније светске звезде?

- Са толиким напретком технологије, сви нуде све, а ми у тоталну контру идемо. Ја не могу да 24 сата будем подељена са свима.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas