Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рада Манојловић о црној магији: "Свашта сам доживела и налазила у свом дворишту" (ФОТО)

Између осталог, певачица се дотакла и емотивног живота

1687162003_radfamannn.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Рада Манојловић родом је из села Четереже код Пожаревца, где је одрасла и које посећује кад год има слободног времена, будући да јој тамо живе отац и маћеха. У њеном родном крају има много људи који, како каже, верују у црну магију, а Рада је сада описала своје искуство. 

"У мом крају људи верују у све. У кокошије ноге, црвене конце, свеће замотане, веш, ма нема шта нисам налазила и доживела, иди бежи, моја маћеха је једну бабу ухватила на делу, везивале су цвеће у црвене конце, кокошије ноге, знају оне то како треба да ураде", испричала је певачица у емисији "Диван схоw" на "Курир" телевизији и додала:

"Ја искрено не верујем у то, али верујем да постоје људи који шаљу лошу енергију, као што се ми молимо Богу за добро, оне се тако моле Сатани и ђаволу за лоше, али ја једино верујем у оно да се свакоме врати како другом ради. Углавном, у шта верујеш то ти се и дешава, оно си што једеш, оно си што читаш, оно си што гледаш, оно си у шта верујеш."

Рада сматра да до сада није имала среће у љубави, као и да је због партнера себе стављала у други план. 

"Ја себе уништавам кад неког волим, уништим себе. Љубав и везе нису за мене, мене то све упропасти, не могу више своју срећу да делим. Лепо је волети и дати себе, али потпуно запоставити себе то није добро. Мора да постоји баланс, а ја то не умем", искрена је била певачица, која мисли да је у досадашњим везама много грешила. 

"Ја правим исте грешке са свима, и нећу да будем ни са ким више. Превише сам своја да бих била нечија, ја нећу ни лак на нози да променим због неког компромиса, тешка сам, терам по свом, а мушкарци то не воле, а ја нећу посустати. Моји су односи трајали по сто година, ја сам 15 година потрошила на три везе које сам имала и не могу више, немам кад", закључила је она у поменутој емисији.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas