Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Радила сам шест година без једног јединог динара": Сања Маринковић проговоила о почетку каријере

Сања МАринковић је открила како су изгледали њени почеци

1702131852_8ba794e440ea29b4374455a90ad9eaa020192784.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка Сања Маринковић годинама уназад има своју ауторску емисију, међутим, њени почеци на малим екранима нису били лаки.

Гедаоцима се чини као да се Сања не мења за све ове године колико је на телевизији, а сада се дотакла свог младоликог изгледа.

- Што се тиче изгледа, то је стил живота, нема везе много са каријером и послом. Што се тиче "Магазина Ин" ја сам прво добро јутро рекла 1996. године - рекла је Сања у "Гранд Специјал", те је након одгледаног прилога у ком она први пут у свом животу води јутарњи програм, додала:

- Дођеш у јутарњи програм, није постојао шминкер, нема гардеробе, нема промтера, какав промптер, то није постојало...А сву гардеробе ми је шила мама. А ја се увече исфенирам, да би могла ујутру да се тапирам. Ово је мојих руку дело. Радила сам шест година без једног јединог динара, били су хонорари који су били обећавани и никад нису усплаћени. А када су исплаћени, то није вредело 200 евра за шест година. Ја сам добила казну: "Укинут хонорар", ја сам мислила: "Који хонорар, нисам га ни добила" - рекла је Сања.

Иначе, Маринковићева је једном приликом открила чиме се бавила пре него што је постала водитељка, и том приликом истакла да је прошла кроз трње до звезда.

- То је било много давно када сам живела у Лондону. Тако сам додатно зарађивала свој хонорар. Тада сам радила у бутику, продавала сам фармерке, а онда сам радила у посластичарници, тако сам се сналазила - причала је Сања тада и додала:

- Онда сам стално носила једне патике, било ми је изузетно напорно. То је страшно тежак посао где ниси смео да седнеш по 10 сати. Чак и када немаш посла, морао си да стојиш и да се правиш да радиш. Ја сам једне фармерке склапала по 100 пута.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas