Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРАЗНИЦИ

РАСКОШНА ЈЕЛКА: Драгана Мирковић не штеди кад кити кућу (ФОТО)

Певачица Драга Мирковић позната је по богатој новогодишњој декорацији.

1640424523_______________1dragana-mirkovic.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ dragana_mirkovic
Oglas

Певачица Драгана Мирковић је на свом Инстаграму искористила прилику да верницима католичке цркве честита Божић, а уз то је показала и део луксузног дома.

Прочитајте још: ДЕВОЈКА ЗА ПРИМЕР: Погледајте како изгледа ЋЕРКА Нелета Карајлића која је изабрала необично занимање (ФОТО)

Драгана је позирала испред камина који је украшен црвеном декорацијом са златним украсима, а потом је објавила и фотографију поред огромне раскошне јелке која је такође у истом тону.

Фото: принтскрин/Инстаграм

Мирковићка очигледно није штедела када је новогодишња декорација у питању, а познато је да и њен дом важи за један од најлуксузнијих у том делу.

Фото: принтскрин/Инстаграм

Њен супруг Тони Бјелић Тони је у Бечу пре неколико година купио дворац Ебенфурт, који је историјско знање из 12. века и у чије је реновирање уложио пуно новца, с обзиром да се простире на 12.000 квадратних метара и има четири куле. Пре рестаурације је морао да потпише уговор којим гарантује да неће бити угрожена и нарушена његова историјска вредност.

А овако је то изгледало прошле године.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas