· · Коментари: 0

Растко Јанковић проговорио о вези са Маријом Вељковић: "Имамо тај однос из осамдесетих"

Ужива у вези са водитељком

1664179075_rastko-.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/маријавељковиц

Глумац Растко Јанковић гостовао је у емисији “Први ред” на К1 телевизији где је говорио на тему филма “Вучје Бобице”, али и о другим занимљивостима из његовог живота.

Прочитајте још: "Луди у љубави": Јована Јеремић је овако демантовала приче о раскиду (ФОТО)

"Вучје бобице" су филм у чијој би неизвесној авантуристчкој причи многи од нас могли да препознају део своје свакодневице и породице, након престоничке премијере на традиционалном дечјем фестивалу наћи ће се на редовном репертоару наших биоскопа.

- Скренули смо пажњу на оно што је основа, а то је породица. Суштина су породица и деца. Све се врти око њих – рекао је глумац Растко Јовановић.

Глумац Растко Јанковић је открио да је у плану да се ради и серија.

Огњен Несторовић је у једном тренутку упитао свог госта колико је данас тешко одупрети се медијима и сачувати приватост, али и неизоставно питање у вези његовог односа са водитељком Маријом Вељковић са којом већ неко време ужива у љубави.

- Сви су коректни. Марија Вељковић је моја девојка. Ми смо заједно, све је у реду. Љубим је и обожавам и ту сам јој као подршка. Ми имамо тај однос из осамдесетих, тај шмекерски однос, шмекерско-џентлменску варијанту. Медији су ок, увек ће нешто да смисле – рекао је глумац у емисији “Први ред” на К1 телевизији.

Пар је на почетку крио своју љубав, а онда су решили да уживају у вези без суздржавања.

Подсетимо, Марија Вељковић се овог пролећа развела од архитекте Милана Миловановића. Са њим је била десет година у браку, а заједно имају троје деце.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.