Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Разговор Харија и Вилијама на сахрани краљице Елизабете: Гест који би могао много да значи

Краљица Елизабета сахрањена је јуче. Најпре је испраћена уз све државне почасти уз присуство завница из целог света, а потом је уприличена мала, интимна сахрана за породицу у вечерњим часовима

1663657884_profimedia-0724227172.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Током трајања церемоније велика пажња била је упрта у припаднике краљевске породице, посебно у двојицу браће, причнчеве Вилијама и Харија, чији однноси нису најбољи након што је Хари одлучио да оде у Америку и одрекне се титуле почетком 2020. године.

Током сахране није било значајног контакта међу браћом, а ни између Кејт и Меган. Примећен је кратки разговор између Вилијама и Харија, а стручни читач са усана открио је које речи су браћа разменила док је породица заузимала места пред ковчегом краљице.

Прочитајте још: ДЕТАЉ НА САНДУКУ ВРАТИО СВЕ 25 ГОДИНА УНАЗАД: Чарлс урадио исто што и принчеви Хари и Вилијам на сахрани принцезе Дајане

Примећено је да је пар проговорио око 16.20 док су се припремали за службу у капели Светог Ђорђа у Виндзору. Изгледало је да је престолонаследник пустио принца Харија и његову супругу Меган Маркл да седну први. Док је принц Вилијам стајао на улазу у предњу клупу, принц Хари га је упитао: 'Да прођемо први?' Вилијам је видео свог брата и климнуо главом, пре него што је својој жени, принцези од Велса, рекао: „Пусти их да прођу први", пише Даилу Маил.

Фото: профимедиа

Кејт је рекла „ОК“ док су Хари и Меган прошли поред ње, принца Џорџа и принцезе Шарлот и сели.

Касније током службе Хари је упутио симпатични осмех братаници Шарлот која није могла да сакрије сузе.

Након тога штам краљице је сломљен, што је означавало одвајање краљице од њене службе. Чарлс је изгледао дубоко дирнут када је ковчег спуштен, а у неколико наврата изгледао је уплакан док се опраштао од своје мајке.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas