· · Коментари: 0

"Разумем се у електрику, браварске радове..." Шта нисмо знали о Ради Манојловић?

Рада Манојловић зна да се снађе у свакој ситуацији

1682863271_215954621ebdac3dd85077b750109e340aa96406.jpg
Фото: АТА имагес

Певачица Рада Манојловић изградила је успешну каријеру у свету музике. Ипак, како каже, нису јој страни кућни "мушки" послови, разме се у све и не воли да седи скрштених руку већ сама поправља шта треба:

- Ја сам мушко у телу жене! Нисам мушкарача, веома сам женствена, али умем да урадим све што и јачи пол! Отац Раде ме је свему научио, цео живот има радионицу, а ја му помажем. Направио је нашу кућу у Четережу! За разлику од њега, не знам да зидам, али зато умем да поправим кола, трактор, разумем се у електрику, браварске радове - каже Рада за Информер и додаје да уме и да кречи.

- Пре неколико дана сам бушила рупе у зиду. Богами, одлично се сналазим с бушилицом! Никад нисам звала водоинсталатера, чак сама умем да отпушим канализационе цеви. Вала, умем и да кречим!

У сваком случају, иако може сама да се снађе, истиче да воли да се ослони на партнера.

- Није ми проблема да живим сама и мајсторишем, али је много лепше кад је ту мушко које ми помаже око свега. Лакше је удвоје!

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.