Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Режисерка ''Барби филма'', Грета Гервиг, објаснила је како је осмислила завршетак филма: Ево зашто је одлучила да га затвори на НЕОЧЕКИВАН НАЧИН

Грета је и званично постала прва најплаћенија жена-редитељ свих времена

1692090297_profimedia-0795412899.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Свет је обојен у пинк када је завладала права Барби-манија. А све захваљујући одабиру глумаца, а пре свега редитељки Грети Гервинг.

Након што је филм оборио све рекорде гледаности и зарадио милионе, Грета је и званично постала најплаћенија редитељка у историји!

До краја филма, лик лутке Барби, који тумачи Марго Роби, пропутовала је копно, море, природу и свемир, отишла у стварни свет и назад. Открила је да живот нису само луде забаве, изласци на плажу и вожње ролера- ту има многих обичних, нормалних обавеза и планирања, и још много других практичних ствари, пише Адриа.игн.

У последњој сцени, Барбие улази у пословну зграду пуна узбуђења како би започела свој нови живот тако што ће отићи на оно што на први поглед делује као разговор за посао. Прилази шалтеру за пријављивање на свој термин, где изговара последњу реплику филма: "Дошла сам код свог гинеколога."

Гервиг, која је написала сценарио заједно са својим супругом, филмским редитељем и сценаристом Нооом Баумбаком, рекла је за УСА Тодаy да је желела да филм заврши на "забавној и емотивној" ноти, у складу са целокупним тоном филма, истовремено наглашавајући научене лекције и дељење завршне шале са свима који могу да се повежу с тим.

"Било ми је важно да све функционише на најмање два нивоа", објаснила је Герwиг. "Знала сам да желим да завршим са шалом која ће бити као 'миц дроп', али истовремено сам осећала и емотивност. Када сам била тинејџерка, сећам се да сам одрастала и стидела се свог тела, осећала сам се срамно на начин који нисам могла ни да опишем. Деловало је као да све мора да буде сакривено.”

"А онда видети Маргот као Барбику, са великим осмехом на лицу, изговарајући оно што каже на крају са толико среће и радости," наставила је. "Била сам као - ако могу девојкама да пружим тај осећај, 'Барбика такође то ради' - то је истовремено смешно и емотивно. У филму има толико таквих ствари. Увек се радило о тражењу хумора и срца.", пише Адриа.игн.

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas