Oglas
· · Komentari: 0

Režiserka ''Barbi filma'', Greta Gervig, objasnila je kako je osmislila završetak filma: Evo zašto je odlučila da ga zatvori na NEOČEKIVAN NAČIN

Greta je i zvanično postala prva najplaćenija žena-reditelj svih vremena

1692090297_profimedia-0795412899.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Svet je obojen u pink kada je zavladala prava Barbi-manija. A sve zahvaljujući odabiru glumaca, a pre svega rediteljki Greti Gerving.

Nakon što je film oborio sve rekorde gledanosti i zaradio milione, Greta je i zvanično postala najplaćenija rediteljka u istoriji!

Do kraja filma, lik lutke Barbi, koji tumači Margo Robi, proputovala je kopno, more, prirodu i svemir, otišla u stvarni svet i nazad. Otkrila je da život nisu samo lude zabave, izlasci na plažu i vožnje rolera- tu ima mnogih običnih, normalnih obaveza i planiranja, i još mnogo drugih praktičnih stvari, piše Adria.ign.

U poslednjoj sceni, Barbie ulazi u poslovnu zgradu puna uzbuđenja kako bi započela svoj novi život tako što će otići na ono što na prvi pogled deluje kao razgovor za posao. Prilazi šalteru za prijavljivanje na svoj termin, gde izgovara poslednju repliku filma: "Došla sam kod svog ginekologa."

Gervig, koja je napisala scenario zajedno sa svojim suprugom, filmskim rediteljem i scenaristom Nooom Baumbakom, rekla je za USA Today da je želela da film završi na "zabavnoj i emotivnoj" noti, u skladu sa celokupnim tonom filma, istovremeno naglašavajući naučene lekcije i deljenje završne šale sa svima koji mogu da se povežu s tim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shin (@shin_movie_)

"Bilo mi je važno da sve funkcioniše na najmanje dva nivoa", objasnila je Gerwig. "Znala sam da želim da završim sa šalom koja će biti kao 'mic drop', ali istovremeno sam osećala i emotivnost. Kada sam bila tinejdžerka, sećam se da sam odrastala i stidela se svog tela, osećala sam se sramno na način koji nisam mogla ni da opišem. Delovalo je kao da sve mora da bude sakriveno.”

"A onda videti Margot kao Barbiku, sa velikim osmehom na licu, izgovarajući ono što kaže na kraju sa toliko sreće i radosti," nastavila je. "Bila sam kao - ako mogu devojkama da pružim taj osećaj, 'Barbika takođe to radi' - to je istovremeno smešno i emotivno. U filmu ima toliko takvih stvari. Uvek se radilo o traženju humora i srca.", piše Adria.ign.

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas