Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ријана морала да промени облачење након рођења сина: "Вратити се штиклама је било тешко"

Ријана је наишла на бројне негативне коментаре на рачун оскудног облачења током трудноће

1670858393_profimedia-0733473550.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ријана је открила како прилагођава свој препознатљив стил након што је родила прво дете. Тешко јој је да се врати високим потпетицима од кад је на свет донела дечака коме још није открила име.

- То је лудо. Вратити се штиклама је било тешко, иако сам носила штикле током целе трудноц́е. Али након што се породиш, то је као: "О, ово је другачије" - рекла је певачица (34) за ОК магазин.

Прочитајте још: Ешли Грејм упркос осудама поново показала заносне облине: Манекенка од 90кг у провидном стајлингу истакла атрибуте (ФОТО)

Новопечена мама је такође открила да је узела само три слободна дана након што је родила сина.

- Без обзира шта радите или шта осец́ате, када вам се осмехне, све остало нестане. Вратила сам се на посао три дана након што сам се породила. Било ми је важно да се вратим.

Ријана је последњи пут објавила албум под називом "Анти" 2016. године, а одушевила је фанове када је откривено да ц́е певати на полувремену на Супербоула.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas