· · Komentari: 0

Rijana morala da promeni oblačenje nakon rođenja sina: "Vratiti se štiklama je bilo teško"

Rijana je naišla na brojne negativne komentare na račun oskudnog oblačenja tokom trudnoće

1670858393_profimedia-0733473550.jpg
Foto: Profimedia

Rijana je otkrila kako prilagođava svoj prepoznatljiv stil nakon što je rodila prvo dete. Teško joj je da se vrati visokim potpeticima od kad je na svet donela dečaka kome još nije otkrila ime.

- To je ludo. Vratiti se štiklama je bilo teško, iako sam nosila štikle tokom cele trudnoće. Ali nakon što se porodiš, to je kao: "O, ovo je drugačije" - rekla je pevačica (34) za OK magazin.

Pročitajte još: Ešli Grejm uprkos osudama ponovo pokazala zanosne obline: Manekenka od 90kg u providnom stajlingu istakla atribute (FOTO)

Novopečena mama je takođe otkrila da je uzela samo tri slobodna dana nakon što je rodila sina.

- Bez obzira šta radite ili šta osećate, kada vam se osmehne, sve ostalo nestane. Vratila sam se na posao tri dana nakon što sam se porodila. Bilo mi je važno da se vratim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rijana je poslednji put objavila album pod nazivom "Anti" 2016. godine, a oduševila je fanove kada je otkriveno da će pevati na poluvremenu na Superboula.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.