Oglas
· · Komentari: 0

Ešli Grejm uprkos osudama ponovo pokazala zanosne obline: Manekenka od 90kg u providnom stajlingu istakla atribute (FOTO)

Manekenka ponovo istakla zanosnu figuru

1670834939_esli-grejm.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Manekenka se često nalazi na meti uvreda zbog svojih kilograma, ali ona se ne obazire na to previše, jer smatra da žene treba da prihavte svoj izgled, onakav kakav jeste i zbog toga ne prestaje da ističe svoje atribute.

Pročitajte još: Ako Eva Longoria kaže "da"...Glumica spojila dve mnogima nespojive boje za decembarski izgled (FOTO)

Često na njenim društvenim mrežama, možemo da primetimo, da u prvi plan ističe celilut, strije, ali i salo na stomaku.

Ovoga puta Ešli se na jednom događaju pojavila u crnoj mrežastoj svetlucavoj kreaciji sa kapuljačom i dugim rukavima, dok je ispod nje nosila crni donji veš. 

Pročitajte još: Kako izgleda Điđi Hadid van kamera? Manekenka voli slojevit način oblačenja (FOTO)

Ponovo je pokazala da za nju višak kilograma ne predstavlja nikakav problem i da "puca" od samopouzdanja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas