· · Коментари: 0

Ријанин дечко АСАП Роки, пуштен из ПРИТВОРА! Кад чујете колика је била КАУЦИЈА, завртеће вам се у глави!

АСАП Роки ухапшен је на аеродрому у Лос Анђелесу одмах након повратка са путовања са Ријаном, полиција их је сачекала испред њиховог приватног авиона.

1650547871_Screenshot-2022-04-21-at-15.29.27.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/АСАПРОЦКYУПТОWН

АСАП Роки са којим Ријана чека своју прву бебу, пуштен је данас из притвора у Лос Анђелесу, где је виђен како улази у свој џип. 

Прочитајте још: Ријанин дечко УХАПШЕН на аеродрому у Лос Анђелесу, док се са трудном певачицом враћао са ОДМОРА!

АСАП Роки је платио кауцију од вртоглавих 550.000 долара након што је притворен на аеродрому ЛАКС 20. априла у вези са пуцњавом у новембру 2021. Ухапсила га је полицијска управа Лос Анђелеса, уз помоћ истражног тима за имиграциону и царинску службу. Након што је платио, он је данас пуштен из притвора. 
 Он је ухапшен због оружаног сукоба из 2021. Жртва пуцњаве наводи да је АСАП, заједно са још двојицом, пришао и пуцао у њега три до четири пута из пиштоља на улици, додајући да жртва верује да му је један од метака погодио леву руку, према полицијским извештајима које је издала кућа. Портпарол Окружног тужиоца Лос Анђелеса изјавио је да је „Случај је представљен и налази се на разматрању“. 

Пре овог притварања, АСАП је ухапшен у јулу 2019. због "грубог напада" у Шведској. Репер је провео скоро три недеље иза решетака пре него што га је шведско тужилаштво оптужило за напад. АСАП се изјаснио да није крив по оптужбама. У то време, адвокат АСАП-а је тврдио да је његов клијент учествовао у самоодбрани у уличној тучи која се догодила у јуну 2019. Након што је провео месец дана иза решетака, АСАП је пуштен из притвора пре него што му је пресуда донета 14. августа 2019. Проглашен кривим за напад, али му је понуђена условна казна. Стога, није морао да проведе више времена у затвору, већ је морао да плати одштету жртви и надокнади држави њене трошкове током правне битке.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.