Oglas
· · Komentari: 0

Rijanin dečko UHAPŠEN na aerodromu u Los Anđelesu, dok se sa trudnom pevačicom vraćao sa ODMORA!

ASAP Roki uhapšen je u Los Anđelesu na aerodromu nakon putovanja na Barbados sa trudnom pevačicom Rijanom.

1650475669_RIRI.jpg
Nevena Todosijević/Entertainment Tonight
Oglas

Ovaj poznati reper uhapšen je 20. aprila nakon što je doleteo sa svog putovanja sa Barbadosa, sa trudnom devojkom Rijanom, odmah nakon što je izašao iz privatnog aviona.

Pročitajte još: Nikola Rokvić na hodočašću u SVETOJ ZEMLJI: Nakon očeve smrti pevač pronašao mir u religiji (FOTO) 

ASAP Roki se možda suočava sa novim naletom pravnih problema. Kako se navodi, reper je uhapšen zbog pucnjave koja se dogodila 2021. godine. 
ASAP Roki rođen kao Rakim Majers, bio je "pod istragom" zbog incidenta koji se dogodio u Kaliforniji prošlog novembra. Prema policijskim izveštajima koje je dobio "NBC NJuz", žrtva pucnjave, koja je preživela, rekla je policiji da mu je Majers, u pratnji još dvoje ljudi, navodno „prišao sa pištoljem na ulici“, dodajući da je „Majers pucao na njega tri do četiri puta i verovao da mu je jedan od metaka okrznuo levu ruku." Pucnjava nije bila javno prijavljena pre njegovog hapšenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bizzy news (@bizzynews)

Ovo nije prvi put da se ASAP Roki suočio sa pravnim problemima. Nedavno, 2019. godine, ovaj umetnik optužen je za napad nanošenjem vidljivih telesnih povreda dok je bio u Švedskoj. On se izjasnio da nije kriv po optužbi i proveo je više od mesec dana u zatvoru pre nego što je osuđen za napad. Kao rezultat njegove osude, izrečena mu je uslovna zatvorska kazna. Takođe mu je naloženo da plati 1.270 dolara odštete žrtvi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas