Oglas
· · Komentari: 0

Rijanin dečko ASAP Roki, pušten iz PRITVORA! Kad čujete kolika je bila KAUCIJA, zavrteće vam se u glavi!

ASAP Roki uhapšen je na aerodromu u Los Anđelesu odmah nakon povratka sa putovanja sa Rijanom, policija ih je sačekala ispred njihovog privatnog aviona.

1650547871_Screenshot-2022-04-21-at-15.29.27.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/ASAPROCKYUPTOWN
Oglas

ASAP Roki sa kojim Rijana čeka svoju prvu bebu, pušten je danas iz pritvora u Los Anđelesu, gde je viđen kako ulazi u svoj džip. 

Pročitajte još: Rijanin dečko UHAPŠEN na aerodromu u Los Anđelesu, dok se sa trudnom pevačicom vraćao sa ODMORA!

ASAP Roki je platio kauciju od vrtoglavih 550.000 dolara nakon što je pritvoren na aerodromu LAKS 20. aprila u vezi sa pucnjavom u novembru 2021. Uhapsila ga je policijska uprava Los Anđelesa, uz pomoć istražnog tima za imigracionu i carinsku službu. Nakon što je platio, on je danas pušten iz pritvora. 
 On je uhapšen zbog oružanog sukoba iz 2021. Žrtva pucnjave navodi da je ASAP, zajedno sa još dvojicom, prišao i pucao u njega tri do četiri puta iz pištolja na ulici, dodajući da žrtva veruje da mu je jedan od metaka pogodio levu ruku, prema policijskim izveštajima koje je izdala kuća. Portparol Okružnog tužioca Los Anđelesa izjavio je da je „Slučaj je predstavljen i nalazi se na razmatranju“. 

Pre ovog pritvaranja, ASAP je uhapšen u julu 2019. zbog "grubog napada" u Švedskoj. Reper je proveo skoro tri nedelje iza rešetaka pre nego što ga je švedsko tužilaštvo optužilo za napad. ASAP se izjasnio da nije kriv po optužbama. U to vreme, advokat ASAP-a je tvrdio da je njegov klijent učestvovao u samoodbrani u uličnoj tuči koja se dogodila u junu 2019. Nakon što je proveo mesec dana iza rešetaka, ASAP je pušten iz pritvora pre nego što mu je presuda doneta 14. avgusta 2019. Proglašen krivim za napad, ali mu je ponuđena uslovna kazna. Stoga, nije morao da provede više vremena u zatvoru, već je morao da plati odštetu žrtvi i nadoknadi državi njene troškove tokom pravne bitke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas