· · Коментари: 0

"Руска Амазонка" има 102 килограма сувих МИШИЋА: Није ни сањала да ће изгледати овако када је ПРВИ пут ушла у теретану (ФОТО)

Наталија Кузњецова је вишеструка шампионка у дизању тегова

1664457247_Foto-Printscreen-Instagram-nataliya.amazonka.jpg
Фото: Принтсцрен/Инстаграм - наталиyа.амазонка

Наталија Кузњецова је рускиња која има 31 годину. Њен изглед је крајње несвакидашњи с обзиром да су њени мишићи огромни. Због своје грађе, добила је надимак "руска Амазонка", а стекла је и огромну популарност на друштвеним мрежама.

Наталија је висока 173 центиметра, а килажа јој варира од 90 до 102 килограма. Задивљујућа је чињеница да је њен бицепс широк 51 центиметар, а ширина груди је 130 центиметара.

 

Она није ни сањала да ће постати професионални спортиста када је први пут ушла у теретану. Отишла је без неког конкретног циља, а њен тренер је одмах препознао потенцијал и питао је да ли жели да се професионално бави дизањем тегова.

"Нисам сањала о каријеру професионалног спортисте. Као и многи, отишла сам у теретану без неког жељеног циља, али након три месеца, мој тренер ме је питао хоћу ли да учествујем на такмичењу", присетила се бринета.

Прочитајте још: Прва победница "Идола" одустала од МУЗИКЕ и посветила се науци: Упркос великом ТАЛЕНТУ, живот ју је одвео на другу страну (ФОТО)

 

С обзиром на популарност коју је стекла, људи је често препознају на улици и јављају јој се.

"Сада сам се већ навикла на славу, многи ме људи препознају на улици, а то се догађа где год се појавим", кратко је прокоментарисала пре неколико година.

Свог супруга Владислава је упознала пре 13 година. Он јој је највећа подршка и уопште му не смета што је Наталија јача од њега.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.