Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

5 ТЕХНИКА КАКО ДА ОСТВАРИТЕ СВЕ ЖЕЉЕ: У овоме ћете највећи највећи извор снаге и инспирације за успех

Према стручњацима уз помоћ ових 5 техника, сваки сан је могућ и свака жеља је остварива.

1713969240_shutterstock_2003674928.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Сви тежимо срећии успеху и видимо их у испуњењу наших најдубљих жеља. Понекад се чини да наша судбина више зависи од спољашњих околности или од случајних фактора. Али шта ако је тајна остварења наших нада и снова скривена у нашим мислима? ово су 5 техника како да дођете до циља и остварите успех?

Јасно дефинишите „одредиште“


Често нам се чини да већ знамо шта желимо: да путујемо, да се венчамо, да постигнемо значајан успех у каријери. Истовремено, нисмо навикли да се питамо да ли су ови снови стереотипи које споља намеће јавно мњење или околина. Они нам се чине као саставни атрибути успеха у животу, када је можда потребно још нешто да бисмо били истински срећни.

Осим тога, чак и искрене жеље могу остати превише апстрактне, а тада наш мозак нема довољно информација да изгради неуронске везе и стимулише нас на праве акције. Желимо да живимо на нов начин, али не размишљамо о потреби да нађемо времена и менталне снаге да до детаља осликамо нашу жељену будућност.

Алати за дефинисање помоћи ће нам да погледамо своје жеље новим погледом, када сваког дана слободно снимамо било коју своју мисао и сан. Ако сте визуелна особа, састављање мапе жеља ће такође успети.

Дајте машти на вољу што је чешће могуће, не покушавајте да урадите све савршено одједном и, што је најважније, будите искрени према себи.

Записујте детаље


Запишите која осећања ћете доживети када вам се жеља оствари, који ће вас људи, предмети и места окружити. Детаљи су важни! Вежба може потрајати дуго (неколико недеља или месеци), али ће вам омогућити да ставите „тачку на мапи“ на коју ћете се померити.

Снимите жеље и сачувајте слике, данас то паметни телефони омогућавају да вам буде све при руци. Функција „Моје белешке“ - може постати ваша виртуелна бележница жеља, где можете лако да означите завршене задатке, направите било коју листу, сачувате корисне везе и визуелне елементе за себе. Са друге стране ако сте ретро особа, свеска у виду роковника или планера је савршена за вас.

Промена уверења


Да би се ваша жеља остварила, важно је да уклоните постојеће емоционалне блокаде које вас спречавају да се осећате на нов начин. Сваким даном све популарније постају медитација и јога, које су одавно престале да буду нешто ретко и егзотично. И са добрим разлогом: научници потврђују ефикасност ових вежби.

Нове акције - нови резултати


Само рад са уверењима није довољан, иако ће пружити снажан подстицај за акцију. Важно је да дођете до спознаје који су први кораци неопходни да бисте сада добили оно што желите. Сваки дан правите чак и мале покрете ка свом циљу, будите дисциплиновани и врло брзо ћете видети прве резултате. И тада ће се акције и мисли међусобно појачавати и неминовно ће довести до остварења циља.

Инспирација из окружења


Ако су ваше жеље амбициозне и велике, посебно је важно да озбиљно схватите избор правог окружења. Проведите више времена дружећи се са пријатељима који вас подржавају и мотивишу. Срећом, данас ни удаљености нису препрека за комуникацију.

Друштвене мреже вам омогућавају да будете близу вољених особа док сте физички удаљени хиљадама километара. Видео позиви, укључујући и групне, функционишу тако добро, пише Wдаy. 

Кључ за остварење жеље је синергија размишљања и акције, тако да је потребно да се крећете у ова два правца истовремено. Корисно је проучавати информације засноване на истраживањима да бисмо разумели како наш мозак функционише и да бисмо са сигурношћу створили услове неопходне за испуњење.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas