· · Коментари: 1
УЖАС

Ана, познати психолог, пронађена МРТВА у хотелској соби: Крај НАГОГ ТЕЛА била је ТАШНИЦА, а УЖАСНУ истину о њеном животу нико НИЈЕ ЗНАО

Тело Ане Амбартсниан пронађено је јутрос у луксузном хотелу Петар први у Москви.

1595246898_Capture033.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / аннаамбqуеен7

Реч је о славном ТВ психологу која је решавала интимне проблеме Руса, дружила се само са богатима, а како се испоставило није имала тако сладак живот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Посвящаю этому вопросу пост. И тост! Многие девушки/женщины живут из соображений «НАДО», а не «ХОЧУ», «ГОТОВА». Сами себя травят глупыми стереотипами, становятся рабынями чужих идей и установок, принимают за истину то, что таковой НЕ является. Кто сказал, что выйти замуж, родить ребенка, построить дом и т.д. «ПОЗДНО» после определенного возраста? Идиоты конченные. Вот кто. Одна в 20 лет готова родить, а другая и в 40 еще нет - тогда НАХЕРА ЭТО ВСЕ НАДО? Чтобы потом рыдать и жаловаться, что на ребенка «сил нет»/ или он «надоел»/«кретином растет»? Если вам 45 и вы все еще хотите показывать красивые ноги и носить мини-юбки - НОСИТЕ! Кто вам смеет запрещать или кому позволено вас смущать фразами из серии: «Не по возрасту одеваетесь»? Никому. Стройте свою жизнь согласно тому, ЧЕГО ЖЕЛАЕТ ВАША ДУША. Мы сами себе художники. Если кто-то стремится оставить свой штрих в вашей картине, то отрубите ему/ей руки. Создавайте Идеальную Реальность для себя, разрушая любые стереотипы и не становясь жертвой чужих убеждений. ВСЯ НАША ЖИЗНЬ - выбор. Каждый день. Только самые слабые утверждают, что выбора нет. Выпьем за это!) #аннаамбqуеен #Королева

Објава коју дели Анна Владимировна (#Королева) (@аннаамбqуеен7) дана

Анино тело пронашли су радници хотела, а млада жена (26 година), према извештајима била је већ осам сати мртва. Њено тело било је на кревету, а на поду је била мала црна хаљина и Прада ташница.

Прочитајте још: Нападнута чувена спикерка РТС-а! Има модрице и подливе свуда по телу - видела кад је издата НАРЕДБА

О Аниној популарности говори и чињеница да је њен Инстаграм профил имао више од 370.000 пратилаца, а и ако је била психолог по професији за себе је тврдила да је видовњак.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

В конфликте прошлого года, о котором часть из вас знает, произошло огромное недопонимание. Все встало на свои места и Я приняла участие в качестве эксперта врача-психиатра на 1 канале в «Док-Ток».) Смотрите 2 выпуска со Мной. Излагала мысли в соответствии с присущим Мне обостренным чувством справедливости. Ажиотаж вокруг Екатерины Диденко не дает ей сейчас прочувствовать всю глубину случившегося, однако и людям обвинять ее в том, что она пиарится за счет смерти мужа - это абсурд. Не перегибайте палку, а главное помните: никто ни от чего не застрахован. Сегодня ей плохо и вы ее травите, а завтра будет плохо вам и закидают камнями вас. #ДокТок #ПервыйКанал #эксперт #психиатр #врачпсихиатр #экспертпсихиатр #АннаАмбарцумян #Москва #виновницаторжества

Објава коју дели Анна Владимировна (#Королева) (@аннаамбqуеен7) дана

- Могу да подигнем било кога са колена - причала је, што се очигледно допало богатим Русима који су јој поклањали вредне ствари попут скупоцених аутомобила. Тако је на поклон добила "бентлија" и "астон мартина". Била је у браку са Русланом, познатим пословним човеком у Русији.

Прочитајте још: Може ли ТУЖНИЈЕ? Полицијски извештај о смрти познате глумице: Жртвовала је себе да би СПАСИЛА СИНА

Ипак, то није било довољно, јер је Ана била у дуговима, како је открио њен адвокат. Звали су је и по 20 пута дневно, а Ана је говорила да су били веома агресивни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Настоящая роскошь - это не останавливаться в самых престижных отелях, а быть Собой везде, куда бы ни ступала твоя нога. Я могу позволить себе не задумываться о деньгах и тратить их в любом количестве, но Бога и Вселенную благодарю, прежде всего, за свободу. Жизнь в изобилии и свободная жизнь в изобилии - это разные вещи. Я выбираю второе и учу людей тому же. У Меня часто спрашивают, приносят ли большие деньги счастье. ДА, ДА, ДА. Приносят. Еще как. Только с одной оговоркой: если не они тобой управляют, а ТЫ ими. #аннаамбqуеен #ритзпарис #ритзхотел #Парис #Париж #АннаАмбарцумян #Королева

Објава коју дели Анна Владимировна (#Королева) (@аннаамбqуеен7) дана

Кобне вечери са Аном је у апартман ушао непознати мушкарац за којим сада полиција трага.

Осим тога, полиција испитује и да ли њена смрт има везе са таблетама које су јој пронађене у ташни, а за које није имала рецепт.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.